Kordula Stropnická

Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Nadaná Kordula Stropnická ve filmu Jak se zbavit nevěsty dostala hlavní dětskou roli. Geny se nezapřou, vždyť je to dcera slavného hereckého páru - Veroniky Žilkové a Martina Stropnického.

Kordula Stropnická na stříbrném plátně v komedii Tomáše Svobody Jak se zbavit nevěsty (2016) debutovala ve svých deseti letech. Ve snímku si hlavní mužskou roli zahrál David Matásek, o nějž se „perou“ manželka s milenkou v podání Lenky Vlasákové a Andrey Kerestéšové. V této komedii zazářila i Jana Švandová v roli rázné tchyně či zpěvák a hudebník Matěj Ruppert, jenž se v ní objevil jako fotbalový trenér. Epizodní roli dostala i Kordulina matka Veronika Žilková, která se však se svou dcerou na place nepotkala. Na premiéru filmu (27. dubna 2016) přišli hlavní protagonisté singl a moc si večer užili.

KORDULA STROPNICKÁ VYDĚLALA BALÍK PRO FRODA

Školačka Kordula Stropnická má našlápnuto na to, stát se dětskou hvězdou, podobně jako se to podařilo Tomáši HolémuMartinu Čžkovi, Natálce Grossové či Filipu Antoniovi.

Kordula Stropnická pochází z herecké rodiny. Není řeč jen o rodičích Veronice Žilkové a Martinu Stropnickém, který se už uplatnil i jako diplomat, poslanec a ministr, ale i o jejích nevlastních sourozencích.

Dcera Veroniky Žilkové Agáta Pchařová (bývalá manželka herce a hudebníka Jakuba Prachaře) je před kamerou jako doma. Je nejen modelka, majitelka modelingové agentury a moderátorka, ale také příležitostná herečka. Kordula má ještě tři nevlastní sourozence z prvního manželství otce s textařkou Lucií Stropnickou, rozenou Boorovcovou, herce Annu Stropnickou a Matěje Stropnického, který se začal více věnovat politice, a muzikálovou zpěvačku Františku Stropnickou.

VŠE O KORDULE STROPNICKÉ NAJDETE ZDE

 

Další Herci

zobrazit profil Emilia Clarke
Emilia Clarke
zobrazit profil Salma Hayek
Salma Hayek
zobrazit profil Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
zobrazit profil Dušan Sitek
Dušan Sitek
zobrazit profil Daisy Ridley
Daisy Ridley
zobrazit profil Ladislav Hampl
Ladislav Hampl
zobrazit profil Bolek Polívka
Bolek Polívka
zobrazit profil Sandra Černodrinská
Sandra Černodrinská