Porty (youtuber)

Porty (youtuber)

Profese: Hvězda internetu 2016

Související celebrity

Životopis

Youtuber Porty zvítězil v kategorii Český slavík Mattoni Hvězda internetu 2016. Druhé místo získal zpěvák a skladatel Pavel Callta a pomyslný bronz youtuberka Lenny.

Cenu si youtuber Porty ze slavnostního večera odnesl v listopadu 2016, tedy téměř tři roky poté, co si svůj kanál zaregistroval. V té době, tedy koncem roku 2016, počet jeho odběratelů čítal něco přes 166 tisíc a mohl se pochlubit bezmála 23 700 000 zhlédnutími.

Na předávacím večeru, kterým diváky v hlesišti i u televizních obrazovek provázel herec, režisér a moderátor Ondřej Sokol, Portyho jako vítěze kategorii Český slavík Mattoni Hvězda internetu 2016 vyhlásili jeho známější kolegové Jirka Král a Shopaholic Nicol. Druhý skončil zpěvák a skladatel Pavel Callta, který byl roku 2015 nominován pro změnu v kategorii Objev roku, třetí příčku obsadila youtuberka Lenny.

PORTY A DALŠÍ „SLAVÍCI“ – ČTĚTE ZDE

Youtuber Porty nejčastěji vytváří videa z her, jako jsou Garry's Mod, Roblox, GMod Prop Hunt či GTA V. Jeho do doby ocenění ze Slavíka největším hitem byl rap s názvem Sto tisíc, kterým oslavil výrazný milník v počtu odběratelů svého kanálu.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Michal Zapletal
Michal Zapletal
zobrazit profil Miloslav Šmídmajer
Miloslav Šmídmajer
zobrazit profil Jaromír Štětina
Jaromír Štětina
zobrazit profil Stanislav Blaha
Stanislav Blaha
zobrazit profil Miloš Vystrčil
Miloš Vystrčil
zobrazit profil Michal Viewegh
Michal Viewegh
zobrazit profil Michal Caban
Michal Caban