Jana Adamcová Nováková

Datum narození: 2. 2. 1972
Profese: moderátorka, redaktorka, zpěvačka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Moderátorka a zpěvačka Jana Adamcová, rozená Nováková, se nejvíce prosadila ve Sportovních novinách na TV Nova. Jejím manžel se stal režisér Jiří Adamec, s nímž má dvě děti.

Její moderátorská kariéra začala na rádiu Kiss, kde uváděla zprávy. Na televizní obrazovce se Jana Nováková poprvé objevila v pořadu Bingo TV Nova, který režíroval Jiří Adamec. Později pracovala jako pomocná redaktorka ve zpravodajství Novy, rok uváděla zprávy ve Snídani s Novou a posléze zakotvila u moderování Sportovních novin. Působila také na TV Barrandov.

JANA ADAMCOVÁ A ROBINSON

Adamcová spolupracovala s Davidem

Jako zpěvačka vydala Jana Nováková album Hvězdy prominou (2002). Ztvárnila hlavní roli v muzikálu Popelka v Divadle GoJa. Hudbě se věnovala zejména v produkci Michala Davida.

Provdala se na řeckém ostrově Samos, kde si po dlouholetém vztahu vzala čerstvě rozvedeného režiséra Jiřího Adamce. Svatba se konala v roce 2006 v Řecku, kde oba byli s finalistkami soutěže Miss Aerobik. Jana Adamcová ji moderovala, manžel režíroval.

Vztah Adamcových skončil rozchodem

O JANĚ ADAMCOVÉ ČTĚTE ZDE>>

S Jiřím Adamcem udržovala jedenáctiletý paralelní vztah, přestože měl vlastní rodinu a tři děti. Díky své neuvěřitelné trpělivosti se Jana Nováková dočkala jeho rozchodu s první ženou, dramaturgyní Tatianou Kavčiakovou, a následné vlastní svatby.

I když by Jiří Adamec mohl být vzhledem k věku klidně otcem své druhé ženy Jany Adamcové, pořídila si s ním dvě děti. První se jim už roku 2006 narodil syn Daniel. Později k němu ještě přibyla dcera Jasmine Anna. Vztah páru skončil rozchodem.

 

Články o celebritě

Adamcová bez milosti: Můj otec je o rok starší, než je můj muž Adamcová bez milosti: Můj otec je o rok starší, než je můj muž „Syn bude za dva měsíce dospělý a dceři je patnáct, takže to už jsou velké děti," prohlásila na adre... číst článek
Jana Adamcová o odchodu od manžela: 10 let jsem se od něj bála odejít! Co řekla o nevěře a proč stáhla rozvod? Jana Adamcová o odchodu od manžela: 10 let jsem se od něj bála odejít! Co řekla o nevěře a proč stáhla rozvod? Zpěvačka, moderátorka a někdejší mluvčí vlády Jana Adamcová (51) překvapila: Poprvé otevřeně popsala... číst článek
O životě se slavným režisérem: Adamcová 10 let trpěla v manželství O životě se slavným režisérem: Adamcová 10 let trpěla v manželství Moderátorka Jana Adamcová (51) překvapila! Poprvé promluvila o tom, co stálo za rozpadem manželství ... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Leoš Mareš
Leoš Mareš
zobrazit profil Martina Gavriely
Martina Gavriely
zobrazit profil Markéta Fialová
Markéta Fialová
zobrazit profil Čestmír Strakatý
Čestmír Strakatý
zobrazit profil Slávek Boura
Slávek Boura
zobrazit profil Hana Kousalová
Hana Kousalová
zobrazit profil Alexander Hemala
Alexander Hemala
zobrazit profil Viktor Vincze
Viktor Vincze