Sharon Stone

Datum narození: 10. 3. 1958
Místo narození: Meadville, Pennsylvania, USA
Výška: 174 cm
Profese: herečka
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Herečka Sharon Stone se stala sexuálním symbolem především díky ztělesnění role spisovatelky v erotickém thrilleru Základní instinkt.

Sharon Stone vystudovala dějiny umění a literatury a v sedmnácti letech se stala Miss Pensylvánie. Pracovala jako servírka u McDonalds, jako modelka v New Yorku a objevila se v nejslavnějších časopisech světa jako je Vogue, Elle nebo Playboy.Občas se objevila v reklamách a později začala navštěvovat kurzy herectví.

SHARON STONE - PROČ NEMÁ VLASTNÍ DĚTI?

S filmovým hraním začala Sharon Stone poměrně náhle. Ve snímku Hvězdný prach Woodyho Allena si střihla malou roli a bez větších nároků na kariéru pokračovala dál. Po deseti letech přišel zlom. Paul Verhoven ji obsadil do filmu Total Recall.

Sharon Stone režiséra uchvátila natolik, že ji o dva roky později obsadil do filmu, který se stal jejím nejslavnějším vůbec. Základní instinkt, erotický thriller o spisovatelce, jejíž psaný a skutečný svět se proplétá až podivně s vraždami. O tři roky později jí film Casino vynesl Zlatý glóbus. Žádný z jejích dalších filmů mj. Catwoman, Zlomené květiny či Alpha dog ani pokračování Základního instinktu už nebyl tak úspěšný.

O SHARON STONE ČTĚTE ZDE>>

Sharon Stone o sobě prohlásila, že je bisexuálka. Několikrát měla vztah se ženou a byla jednou vdaná za muže. Adoptovala tři syny a dokonce i opuštěnou ženu jako babičku pro ně. Musela se potýkat také s mnoha zdravotními problémy, zejména v roce 2001, kdy byla i v ohrožení života - měla mrtvičku.

 

Další Herci

zobrazit profil Eva Burešová
Eva Burešová
zobrazit profil Trine Dyrholm
Trine Dyrholm
zobrazit profil Soňa Norisová
Soňa Norisová
zobrazit profil Raúl Castillo
Raúl Castillo
zobrazit profil Michael Caine
Michael Caine
zobrazit profil Jiří Bartoška
Jiří Bartoška
zobrazit profil Aneta (Anie Darling)
Aneta (Anie Darling)
zobrazit profil Cyril Drozda
Cyril Drozda