Sylva Kollerová

Sylva Kollerová

Datum narození: 30. 11. 1977
Místo narození: Šternberk
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Talentovaná, krásná a silná osobnost. Sylva Kollerová exmanželka člena skupiny Lucie je žena mnoha tváří.

Sylva Kollerová - žena mnoha tváří. Skládá texty, věnuje se charitě, organizuje benefiční akce a krátce vidět na obálkách časopisů coby modelku. Avšak nejvíce ji proslavilo manželství s rockerem <strong>Davidem Kollerem</strong>.

I když je Sylva Kollerová nadaná umělkyně, vystudovala mezinárodní vztahy na University of New York Prague. Po absolvování univerzity se krátce věnovala výuce obchodní angličtiny.

Ještě jako náctiletá podepsala smlouvu s modelingovou agenturou Czechoslovak Models. Její matka si vždy přála, aby byla modelkou. S kariérou modelky přišly první psychické problémy. U Sylvy se projevila bulimie. Boj s nemocí trval dlouhých pět let.

V roce 2003 se provdala za rockového zpěváka a člena skupiny Lucie Davida Kollera. Pro něho dokonce složila písně "Nic není nastálo" a "Dýchám". Manželství vydrželo deset let.

Během manželství byla Sylva několikrát hospitalizována na psychiatrii.  Před pěti lety si prošla náročným obdobím. Jednavacetiletý bratr jí umíral na rakovinu, studovala druhou vysokou školu a manželství procházelo krizí. Sylva začala trpět halucinacemi. Dokonce si myslela, že na ni mluví zubní kartáček. Manželství krizi ustálo. Zatímco se Sylva léčila na psychiatrii, David Koller se staral o jejich dvě děti Benjamina a Nikolu.

Sylva byla hospitalizována celkem třikrát. Její střídavé pobyty na psychiatrii a Davidovi vedlejší poměry nakonec vedly k rozvodu. Koller měl údajně dlouhodobý vztah se slovenskou moderátorkou Lindou Wágnerovou. Po rozvodu se Sylvou Kollerovou vztah veřejně přiznal.

 Nyní se věnuje charitě. Organizovala benefiční akci Hvězdný bazar. Prodala v něm kopačky hlavičkáře Jana Kollera, kabelku modelky Terezy Maxové nebo sako moderátora Leoše Mareše

Otevřela si vlastní masážní centrum. Zaměřuje se hlavně na takzvané sexological bodywork masáže.

 

 

 

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Jan Charouz
Jan Charouz
zobrazit profil Petr Cibulka
Petr Cibulka
zobrazit profil Miroslav Zborovský
Miroslav Zborovský
zobrazit profil Petr Frydrych
Petr Frydrych
zobrazit profil Pavel Sehnal
Pavel Sehnal
zobrazit profil Veronika Žilková
Veronika Žilková
zobrazit profil Denisa Grossová
Denisa Grossová