Adrijana Trpkovič

Adrijana Trpkovič

Profese: stylistka a kostýmní výtvarnice

Související celebrity

Životopis

Půvabná Adrijana Trpkovič, vizážistka a stylistka, se mediálně známou stala svými milostnými poměry se známými českými herci. O osm let mladšího Vojtu Kotka vyměnila za zralého Stanislava Majera.

Stylistka, vizážistka a kostýmní výtvarnice Adrijana Trpkovič spolupracovala s řadou českých scén. Jmenujme např. Divadlo Disk, Národní divadlo, Divadlo na Vinohradech, Studio Hrdinů či Divadlo J. K. Tyla Plzeň. V Divadle Disk spolupracovala – byla asistentkou výpravy - na inscenaci hry Vladimira Sokorina v režii Kamily Polívkové Den opričníka, kde hlavní roli ztvárnil Karel Dobrý. V Disku se postarala o scénografii představení Letovisko, natočeném podle I. S. Turgeněva, či hry Grázlové. Pro inscenace Caligula či Mefisto v DJKT Plzeň vytvořila kostýmy. Její práci mohli příznivci divadla vidět v ND Brno, kde kostýmy vytvořila pro představení Citový komediant, jehož hlavní mužskou postavu ztvárnil Stanislav Majer.

V médiích se jméno Adrijany Trpkovič začalo skloňovat nikoli díky její profesi, ale soukromému životu. Byla partnerkou o osm let mladšího herce Vojtěcha Kotka. Ten dal Adrijaně Trpkovič přednost před kolegyní Terezou Voříškovou, s níž chodil od roku 2006. O své nové přítelkyni médiím řekl v srpnu 2008. Jejich vztah však neměl dlouhého trvání. Po pár měsících pustila zajíčka Vojtu Kotka k vodě.

Na karlovarském festivalu 2015 se brunetka Adrijana Trpkovič objevila po boku seriálového fešáka Stanislava Majera.

 

Další Umělci

zobrazit profil Olbram Zoubek
Olbram Zoubek
zobrazit profil Antonín Kratochvíl
Antonín Kratochvíl
zobrazit profil Julie Svěcená
Julie Svěcená
zobrazit profil Emil Adamec
Emil Adamec
zobrazit profil Martin Janecký
Martin Janecký
zobrazit profil Libuše Vojtková
Libuše Vojtková
zobrazit profil Hanno Brühl
Hanno Brühl
zobrazit profil Štěpánka Pučálková
Štěpánka Pučálková