Veronika Vařeková

Datum narození: 19. 6. 1977
Místo narození: Olomouc
Míry: 92-61-89
Výška: 178 cm
Profese: topmodelka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Topmodelka Veronika Vařeková žije v USA, jejím rodištěm je ale Olomouc. Za manželku si ji vzal hokejista Petr Nedvěd, po dvou letech je ale rozdělil rozvod.

Veronika Vařeková se v devatenácti letech přestěhovala se svým tehdejším partnerem do New Yorku, kde chtěla studovat dějiny umění. Jenže ji zlákal modeling a upsala se agentuře Next Models Management (agent společnosti ji oslovil v restauraci). Její ladné křivky se pak objevovaly na titulních stranách prestižních časopisů, jako jsou Vogue, Marie Claire, Elle či Cosmopolitan.

VERONIKA VAŘEKOVÁ A JEJÍ MILIARDÁŘI

Veronika Vařeková spolupracovala i se světovými fotografy, jako jsou např. Patrick Demarchelier, Gilles Bensimon či Ellen Von Unsworthová. Stala se tváří světových značek Chanel, Guess, Nivea, Escada či Hublot. Vzhledem k tomu, že celá její kariéra je spojena se zámořím, svět ji zná pod jménem Veronica Varekova.

Jak už to u topmodelek bývá, podílí se i na dobročinných akcích. V roce 2008 vystoupila Veronika Vařeková se zástupci nadace African Wildlife Foundation na Kilimandžáro. Dlouhodobě spolupracuje s SOS dětskými vesničkami a podporuje olomoucký Ústav pro kojence.

O VERONICE VAŘEKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2004 si Veronika Vařeková vzala českého hokejového reprezentanta Petra Nedvěda, který také působil téměř celou svoji kariéru v zámoří. Nicméně jejich svatba se konala v pražské katedrále sv. Víta. Po dvou letech ale jejich manželství skončilo rozvodem. Následoval poměr s dědicem automobilové společnosti Fiat, miliardářem Lapem Elkannem. V roce 2008 se dala dohromady s dalším hokejovým reprezentantem Martinem Ručinským. Ani jejich vztah nevydržel.

Na MFF v Karlových Varech 2017 Veronika Vařeková přijela sama, bez svého přítele. Její partner, italský miliardář, s ním žije již několik let, má, jak řekla Blesku, moc práce.

 

 

Články o celebritě

Hokejový elegán Ručinský a jeho krásky! Které se mu vystřídaly po boku? Hokejový elegán Ručinský a jeho krásky! Které se mu vystřídaly po boku? Sympaťák s uhrančivýma očima a naditým kontem byl vždy velkým lákadlem pro krásné dívky. A Ručinský ... číst článek
Simona Krainová plánuje další svatbu? Něco chystám a bude to velké! slibuje Simona Krainová plánuje další svatbu? Něco chystám a bude to velké! slibuje Simona Krainová (48) se netají tím, že by si ráda zopakovala svatbu s manželem Karlem Vágnerem (45).... číst článek
Šeredová není jediná! Zvláštní osudy českých Popelek, které sbalily miliardáře Šeredová není jediná! Zvláštní osudy českých Popelek, které sbalily miliardáře Popelka patří mezi nejoblíbenější pohádky holčiček. Pro Alenu Šeredovou (41) se sen stal realitou, k... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Cindy Crawford
Cindy Crawford
zobrazit profil Eva Jasanovská
Eva Jasanovská
zobrazit profil Helena Houdová
Helena Houdová
zobrazit profil Hana Dědková
Hana Dědková
zobrazit profil Tereza Skoumalová
Tereza Skoumalová
zobrazit profil Celine Balitran
Celine Balitran
zobrazit profil Eva Čerešňáková
Eva Čerešňáková