Patrik Auš

Patrik Auš

Datum narození: 29. 9. 1977
Profese: výrobce nábytku a exmanžel Venduly Svobodové
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Patrik Auš je bývalý manžel Venduly Svobodové. Podnikatel si ji vzal dva roky po sebevraždě skladatele Karla Svobody. Vydrželi spolu jen tři roky.

Manželkou milionáře Patrika Auše se Vendula Svobodová, vdova po skladateli Karlu Svobodovi, stala v roce 2009. S Vendulou vychovával jejího syna Jakuba, kterého má z manželství po Svobodovi.

Podnikatel Patrik Auš si Vendulu vzal po krátkém vztahu na zřícenině hradu poblíž Plzně, vztah ovšem vydržel jen do roku 2012, kdy se rozvedli.

Patrik Auš obchoduje s nábytkem

Společnost Patrika Auše, jejíž základní jmění přesahuje šest milionů korun, vyrábí a dodává nábytek a dekorace převážně z exotických dřevin, jako jsou teak, mahagon, banánové lýko apod. Funguje už od roku 1997 a mezi její zákazníky patří nejen bohatší privátní klientela, ale i restaurace či hotely.

O PATRIKU AUŠOVI ČTĚTE ZDE>>

Po rozvodu s Vendulou (nyní Pitzingerovou) se Patrik Auš seznámil s půvadnou Asiatkou, kterou si vzal. Mají spolu syna Natana.

 

Články o celebritě

Vendula Pizingerová o manželovi: Já mládnu, on stárne! Vendula Pizingerová o manželovi: Já mládnu, on stárne! I přes šestnáctiletý věkový rozdíl vypadá Vendula Pizingerová (45) jako vrstevnice svého manžela Jos... číst článek
Můj druhý muž byl omyl, svěřila se vdova po Svobodovi Vendula Můj druhý muž byl omyl, svěřila se vdova po Svobodovi Vendula Vendula Pizingerová (45), tedy Svobodová, vypadá skvěle. A může za to určitě její třetí manžel Josef... číst článek
Slavné ženy v zajetí »špatných« mužů: Které celebrity sáhly ve vztahu vedle? Slavné ženy v zajetí »špatných« mužů: Které celebrity sáhly ve vztahu vedle? Všichni to známe. Na začátku je vše růžové a krásné. Svého partnera bychom na rukou nosili a jsme za... číst článek

Další Osobnosti

zobrazit profil Michaela Kadlecová
Michaela Kadlecová
zobrazit profil Dalibor Stach
Dalibor Stach
zobrazit profil Stanislav Huml
Stanislav Huml
zobrazit profil Monika Štiková
Monika Štiková
zobrazit profil Jiří Chlumský
Jiří Chlumský
zobrazit profil Rytmus (Patrik Vrbovský)
Rytmus (Patrik Vrbovský)
zobrazit profil Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková