Trudie Styler

Trudie Styler

Datum narození: 6. 1. 1954
Místo narození: Bromsgrove, Spojené království
Profese: herečka a producentka

Související celebrity

Životopis

Herečka Trudie Styler, manželka Stinga, slavného hudebníka, skladatele, producenta a někdejšího frontmana rockové kapely The Police, se stala patronkou Elton John AIDS Foundation.

Zpěváka a někdejšího frontmana skupiny The Police Stinga si herečka, producentka a režisérka Trudie Styler vzala roku 1992. Údajně spolu chodili již za jeho předchozího manželství s Frances Tomelty. Mají spolu čtyři děti: Mickey Sumner (narozen 1984), Jake Sumner (1985), Eliot Paulina Sumner (1990), Giacomo Sumner (1995). Eliot, která přiznala lesbické sklony, se po otci věnuje zpěvu, Jake modelingu.

TRUDIE STYLER A TANTRICKÝ SEX

Hlavní roli si Trudie Styler zahrála v thrilleru Mamba (1988) o muži, který zakoupí hada jako dárek na rozloučenou pro svou ženu, jelikož zjistil, že se s ním chce rozejít. Oba očipuje a v autě sleduje, jak to doma probíhá. V dramatu Groteska se na place potkala se svým manželem Stingem, stejně jako v komedii Zoolander No. 2 s hvězdným obsazením: Ben Stiller, Penélope Cruz, Milla Jovovich, Justin Bieber. Hrála také v několika seriálech, např. ve Vraždách z Midsomeru, kde roli dostala i její rivalka Frances Tomelty. Jako producentka se podílela třeba na thrilleru Uzavřený případ s Al Pacinem v hlavní roli.

Trudie Styler se věnuje charitě. Stala se spolupracovnicí UNICEF a patronkou Elton John AIDS Foundation. V roce 2008 darovala deset tisíc liber fondu založenému pro vážně nemocného Ghaňana. 

 

Další Herci

zobrazit profil Marie Kružíková Renčová
Marie Kružíková Renčová
zobrazit profil Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
zobrazit profil Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer
zobrazit profil Jeremy Renner
Jeremy Renner
zobrazit profil Ondrej  Kovaľ
Ondrej Kovaľ
zobrazit profil Michael Madsen
Michael Madsen
zobrazit profil Sára Milfajtová
Sára Milfajtová
zobrazit profil Vladimír Brabec
Vladimír Brabec