Antonín Baudyš ml.

Antonín Baudyš ml.

Datum narození: 1. 12. 1972
Místo narození: Praha
Profese: astrolog, politik hnutí Cesta odpovědné společnosti
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Astrolog Antonín Baudyš, někdejší člen České pirátské strany, neuspěl ve volbách do Evropského parlamentu 2019 coby lídr kandidátky hnutí Cesta odpovědné společnosti.

Antonín Baudyš ml. se narodil jako jeden ze dvou synů známému astrologovi a také kontroverznímu vrcholnému politikovi Antonínovi Baudyšovi, který je už po smrti, a jeho manželce Zuzaně Baudyšové.

Vystudoval bakalářský obor filosofie na Hochschule für Philosophie v Mnichově. Antonín Baudyš ml. studoval také teologii v zahraničí i na Univerzitě Karlově. Čtyři roky (1992 až 1996) strávil v řeholních domech Tovaryšstva Ježíšova.

ANONÍN BAUDYŠ - ROZHOVOR PRO REFLEX.CZ

Od svého otce získal Antonín Baudyš ml. astrologické vzdělání. Roku 1996 začal pracovat jako poradenský astrolog. Je tvůrcem rozsáhlého audiokurzu astrologie, zakladatelem a správcem astrologického serveru Astrolab.cz a pořadatelem přednáškové akce Den s českou astrologií. Vyzkoušel si také roli televizního astrologa na TV Barrandov.

V letech 2010 až 2017 byl Antonín Baudyš ml. členem České pirátské strany. Ve volbách do Evropského parlamentu 2019 se stal lídrem kandidátky hnutí Cesta odpovědné společnosti. Neuspěl, do EP se nedostal.

Antonín Baudyš ml. vychovává společně s manželkou Kristinou Baudyšovou syny Nica a Eliáše a pěstounskou dceru Janu.

 

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Aleš Michl
Aleš Michl
zobrazit profil Anna Schmidtmajerová
Anna Schmidtmajerová
zobrazit profil Mika Häkkinen
Mika Häkkinen
zobrazit profil Karolína Doležalová
Karolína Doležalová
zobrazit profil Milan Richter
Milan Richter
zobrazit profil Martin Kukla
Martin Kukla
zobrazit profil Amber Heard
Amber Heard