Lucie Šilhánová

Datum narození: 12. 4. 1981
Místo narození: Mladá Boleslav
Profese: moderátorka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Lucie Šilhánová dlouhou dobu uváděla Ranní show na Evropě 2 společně s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým. Poté moderovala Divácké zprávy na Primě.

Spousta lidí ji zná hlavně díky působení na Evropě 2, kde Lucie Šilhánová spolu s Patrikem Hezuckým a Leošem Marešem tvořila moderátorské trio Ranní show. Trojice moderátorů v roce 2012 získala díky oblíbenosti u posluchačů cenu Moderátor roku a vždy působila i jako sehraná parta kamarádů. Leoš Mareš dokonce u příležitosti 30. narozenin své kolegyni přímo ve vysílání daroval výlet do New Yorku.

LUCIE ŠILHÁNOVÁ A PEVNOST BOYARD

Když se Leoš Mareš v dubnu 2014 dozvěděl o jejím vyhazovu z rádia, neváhal a v éteru Lucii Šilhánovou obhajoval a spolu s Patrikem Hezuckým požadovali její návrat. Nejvíce šokující byl asi důvod jejího propuštění – vedení rádia chtělo prý Ranní show omladit a Lucie Šilhánová byla „příliš stará“, ačkoli je z trojice moderátorů nejmladší. Protesty ani manifestace nakonec nezabraly, Lucie Šilhánová záhy získala možnost moderovat Divácké zprávyTV Prima a v Ranní show ji později nahradil Jakub Kohák.

Původně v rádiu začínala jako zprávařka a kdysi na sebe práskla, že pozvánku na hlasové zkoušky do rádia dostala společně s pozváním na rande poté, co šéfa vysílání rádia polila na diskotéce tequillou. Její práce v Diváckých zprávách není její první zkušenost s televizí, objevila se jako host v pořadu VIP Prostřeno a moderovala sportovní zprávy na Nova sport. Ke sportu má velmi blízko, jelikož její tatínek pískal fotbal a hokej a Lucie Šilhánová navíc v mládí závodně plavala, a dokonce několikrát vybojovala i titul mistryně republiky.

O LUCII ŠILHÁNOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Jednu dobu Lucie Šillhánová žila s několikanásobným mistrem České republiky v badmintonu Petrem Koukalem. Po několikaletém vztahu s partnerem Jaroslavem Černým přivedla na svět dceru Johanu (narozena leden 2018).

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Jasmina Alagič
Jasmina Alagič
zobrazit profil Jiří Chum
Jiří Chum
zobrazit profil Veronika Petruchová
Veronika Petruchová
zobrazit profil Marcela Augustová
Marcela Augustová
zobrazit profil Marcela Skřivánková
Marcela Skřivánková
zobrazit profil Emma  Smetana
Emma Smetana
zobrazit profil Ester Janečková
Ester Janečková