Veronika Kubařová

Datum narození: 1. 6. 1987
Místo narození: Rakovník
Profese: herečka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Veronika Khek Kubařová, držitelka ocenění Televizní objev roku 2009, byla za roli Katji ve hře Interview nominována na Cenu Thálie 2017.

Vystudovala herectví na Přažské konzervatoři. Díky jednomu z jejích absolventských představení, jednalo se o Kytici Jiřího Suchého, Veronika Kubařová získala možnost zahrát si v divadle Semafor.

VERONIKA KUBAŘOVÁ - Z ČEHO TRPÍ PARANOIOU

Kubařová zazářila v Ženách v pokušení

Poté, co Veronika Kubařová absolvovala konzervatoř, se její domácí scénou stalo Městské divadlo v Mladé Boleslavi, v Semaforu však občas hostovala. Od ledna 2015 se stala členkou souboru Dejvického divadla, kde ztvárnila roli Katji v inscenaci Interview, za niž byla nominována na Cenu Thálie 2017.

Její debutová filmová role byla postava Darji ve filmu Rafťáci režiséra Karla Janáka, který byl roky jejím partnerem. Skvěle se předvedla po boku Elišky Balzerové a Lenky Vlasákové také v Ženách v pokušení. Dále si zahrála v pohádkách 100+1 princezna, Škola ve mlejně nebo Nejkrásnější hádka režiséra Zdeňka Trošky.

Veronika Kubařová vyměnila režiséry

Po boku Ivana Trojana si Veronika Kubařová zahrála ve snímku Dívka a kouzelník, za který získala ocenění Televizní objev roku 2009. Dále ji diváci mohli vidět mj. v thrilleru Modelář.

O VERONICE KUBAŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

I když to s o osmáct let starším režisérem Karlem Janákem vypadalo velice slibně, nakonec se po sedmi letém vztahu rozešli. Na předávání Českých lvů 2014 přišla již s novým partnerem, režisérem Pavlem Khekem. Vzali se roku 2015.

 

Články o celebritě

Nejen Pavlovičová! O Vodičkovi ví své i Khek Kubařová Nejen Pavlovičová! O Vodičkovi ví své i Khek Kubařová Již podruhé tanečník Dominik Vodička (27) uspěl se svou partnerkou ve StarDance a ani tentokrát se n... číst článek
Pavlovičová a Vodička: Překvapivé rande po vítězství ve StarDance Pavlovičová a Vodička: Překvapivé rande po vítězství ve StarDance Půl roku spolu strávili téměř každý den a zjevně s tím nehodlají jen tak skončit! Zlatý pár StarDanc... číst článek
Finále StarDance: Slavní v sále a divočina v zákulisí! Tohle v televizi neukázali Finále StarDance: Slavní v sále a divočina v zákulisí! Tohle v televizi neukázali Už hodinu a půl před přenosem se začali scházet první hosté a diváci, kteří nechtěli sledovat finále... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Robert Bárta
Robert Bárta
zobrazit profil David  Vobořil
David Vobořil
zobrazit profil Sarah Jessica  Parker
Sarah Jessica Parker
zobrazit profil Radka Pavlovčinová
Radka Pavlovčinová
zobrazit profil Lucie Polišenská
Lucie Polišenská
zobrazit profil Michael Zegen
Michael Zegen
zobrazit profil Milan Peroutka
Milan Peroutka