Mila Kunis

Datum narození: 18. 4. 1983
Místo narození: Černošice, Ukrajina
Profese: herečka, modelka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Celým jménem Milena Markovna Kunis je americká herečka ukrajinského původu. Díky svému talentu a neobvyklému půvabu dobyla Hollywood a filmové nabídky se jen hrnou.

Mila Kunis se narodila do židovské rodiny v ukrajinském městě Černovice. Když měla sedm let, Ukrajina se odtrhla od SSSR, a celá rodina se rozhodla přestěhovat do Las Vegas. Mila je ukrajinská židovka a sama prohlásila, že antisemitismus v Sovětském svazu byl jeden z důvodů, proč rodina odešla do USA. V devíti letech se začala objevovat v reklamách.  Její první televizní role byla mladá Hope Williams v epizodě populárního seriálu Tak jde čas. V roce 1998 byla obsazena jako Jackie Burkhart v sitcomu televizni spolecnosti FOX, Zlatá sedmdesátá. Všechny uchazečky o roli musely mít nejméně osmnáct let. Mila Kunis tvůrcům sdělila, že osmnácté narozeniny jí čekají. Neřekla však kdy. Roli si udržela i navzdory tomu, že producenti později zjistili její skutečný věk. Když tedy začala seriál natáčet bylo jí pouze patnáct let. V show se objevila i po boku svého současného manžela Ashtona Kutchera.

Mila Kunis propůjčila svůj hlas Meg Griffin v animovaném seriálu Family Guy, za což si odnesla ocenění Annie Award v roce 2007. Později se objevila ve filmech Výchovný tábor, Max Payne a Exkrakt. Velký zlom nastal po komedii Kopačky. Film se stal hitem a Mila Kunis byla označena jako velká naděje filmového plátna. Společně s Natalií Portman se objevila jako baletka v dramatu Černá labuť. Její příprava na roli obsahovala baletní výcvik a stravu 1200 kcal denně. Během natáčení zhubla celkem 9 kilogramů. Tvrdý taneční trénink však nepřišel vniveč. Film získal uznání kritiků a vydělal přes sto milionů dolarů. Natalia Portman si odnesla Oskara za nejlepší ženský herecký výkon a Mila Kunis byla nominována na Zlatý Glóbus.

O ukrajinskou krásku začínal být stále větší zájem. Spolu s Justinem Timberlakem byla obsazena do romantické komedie Kamarád taky rád a později rovněž do komedie Méďa. Oba filmy se staly trhákem a z Mily Kunis vytvořily hvězdu první velikosti.  Díky nezvyklému půvabu se herečce začalo dařit i ve světě modelingu. Její fotografie zdobí obálky módních magazínu a pravidelně se umísťuje v žebříčcích nejvíce sexy žen světa.

Hereččiným dlouholetým přítelem byla bývalá dětská hvězda filmů Sám doma, Macaulay Culkin. Po osmi dlouhých letech se však rozešli a novým partnerem Mily Kunis je nyní její celoživotní kamarád Ashton Kutcher, s nímž vychovává dceru Waytt.



 

Články o celebritě

Macronová, Beckham, Gere… Olena Zelenská svolala summit prvních dam a pár gentlemanů Macronová, Beckham, Gere… Olena Zelenská svolala summit prvních dam a pár gentlemanů Už podruhé zorganizovala manželka ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského Summit prvních dam a... číst článek
Zelenskyj si volal s Kunisovou a Kutcherem: Díky za 800 milionů na podporu Ukrajiny! Zelenskyj si volal s Kunisovou a Kutcherem: Díky za 800 milionů na podporu Ukrajiny! Půvabná herečka Mila Kunisová (38) s ukrajinskými kořeny před časem na sociální síti vyhlásila sbírk... číst článek
Oscarový Leonardo DiCaprio poslal na Ukrajinu přes 200 milionů! Jaká vazba ho pojí k Oděse? Oscarový Leonardo DiCaprio poslal na Ukrajinu přes 200 milionů! Jaká vazba ho pojí k Oděse? Známý hollywoodský fešák Leonardo DiCaprio (47) dokázal, že má srdce na pravém místě. Přestože žije ... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Thomasin McKenzie
Thomasin McKenzie
zobrazit profil Václav Kopta
Václav Kopta
zobrazit profil Jáchym Novotný
Jáchym Novotný
zobrazit profil Rosamund Pike
Rosamund Pike
zobrazit profil Iva Hüttnerová
Iva Hüttnerová
zobrazit profil Pavla Gajdošíková
Pavla Gajdošíková
zobrazit profil Kateřina Lojdová
Kateřina Lojdová
zobrazit profil Sienna Miller
Sienna Miller