Lucie Šteflová

Datum narození: 29. 5. 1995
Místo narození: Most
Výška: 168 cm
Profese: herečka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Hvězda seriálu Vyprávěj herečka Lucie Šteflová si uřízla pěknou ostudu. Provalila se skandální skutečnost, že si v 18 letech vydělávala jako prostitutka. Chtěla tak sehnat peníze na potrat.

S odhalením, že se hojně obsazovaná herečka s bezvadně rozjetou kariérou Lucie Šteflová za peníze nabídla několika mužů, přišel Blesk v lednu 2016. Herečka se k vyzrazení tajemství, které mělo zůstat navždy zapomenuto, postavila čelem. V rozhovoru přiznala, že jako prostitutka Izabel obšťastňovala neznámé muže. Inzerát měla na erotických seznamkách. Privát, na němž nejstarší řemeslo provozovala, jí dohodila kamarádka ze střední školy. Brala prý 1300 korun na hodinu. „Dělala jsem to proto, abych si vydělala na potrat,“ obhajovala se herečka s tím, že dnes svého rozhodnutí velmi lituje. V osmnácti totiž přišla s přítelem do jiného stavu, avšak necítili se na to vychovávat dítě. Prostitucí vydělala na přerušení těhotenství potřebných osm tisíc korun a prý s placenými sexuálními službami navždy skoncovala. Dnes by to ani neměl zapotřebí, takou sumu vydělá i za jediný natáčecí den.

LUCIE ŠTEFLOVÁ - ZAJÍMAVOSTI NAJDETE ZDE

Sympatická zrzka aférou s prostitucí šokovala své příznivce i kolegy. „Je to prostě celý hrozný… Tahle doba je strašná!,“ reagovala Simona Stašová, která před lety ztvárnila Luciinu seriálovou maminku. Na facebooku se herečce dostalo kritiky zejména za to, že „zavraždila miminko“. Tlak Lucie Šteflová nevydržela, zhroutila se a musela být krátce hospitalizována.

V počátku její herecké kariéry byla náhoda. Jako šestiletou ji fotili do časopisu Praktická žena, kde zaujala kolegyni režiséra Karla Smyczka, který právě obsazoval seriál Místo nahoře. A vybral si právě kudrnatou Lucku. Rodiči jí zde byli Simona Stašová a Miroslav Táborský. Jako školačka dostala další příležitost ve válečném dramatu Milana Cieslera Krev zmizelého (2005) a následně i ve stejnojmenném seriálu, kde vystupovaly hvězdy českého hereckého nebe - Radoslav Brzobohatý, Vilma Cibulková, Igor Bareš, Jiří Lábus či Vladimír Dlouhý. Překročila i hranice Česka – rolí v italském snímku Umění milovat. Lucie Šteflová hrála též v seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem. Natočila několik televizních filmů (Tajemství dešťového pokladu či Na vlky železa). Vidět jste ji mohli v pohádkách Hospoda U bílé kočičky a Princezna Ano. Zde od režiséra Hynka Bočana dostala hlavní úlohu.

Do výšin současné české kinematografie Lucii Šteflovou vynesl thriller Miroslava Ondruše Vendeta, kde hrála spolužákem znásilněnou dceru Ondřeje Vetchého. V televizi divákům zřejmě nejvíce utkvěla ve velmi úspěšném seriálu České televize Vyprávěj. Zde se předvedla jako Majda Sovová, dcera seriálového disidenta v podání Jaromíra Noska, která prochází problematickými vztahy. V romantické komedii Něžné vlny ji režisér Jiří Vejdělek obsadil do role okouzlující akvabely Ely. Dostatek prostoru dostala nadaná Lucie Šteflová i v psychologických dramatech Zemřít šťastný a Výpadek.

Lucie Šteflová má talent na jazyky. Studovala angličtinu, němčinu či francouzštinu, ale také třeba svahilštinu. Jak se herečka před časem svěřila Blesku pro ženy, postavu si udržuje spíš než cvičením zdravou stravou; miluje ryby, sushi a zeleninu. Jako malá chtěla být nejdříve popelářkou a pak lékařkou.

 

Články o celebritě

Hvězdy seriálu ZOO v první třídě: Růžová aktovka Kluse, Ployhar s medailí, »Zrzka vzorňačka« Šteflová a uličník Laurinová Hvězdy seriálu ZOO v první třídě: Růžová aktovka Kluse, Ployhar s medailí, »Zrzka vzorňačka« Šteflová a uličník Laurinová Prázdniny skončily, řada dětí se vrací do školních lavic, někteří jdou do školy úplně poprvé. A práv... číst článek
Šteflová z Vyprávěj míří do ZOO: A hned rozdávala facky! Šteflová z Vyprávěj míří do ZOO: A hned rozdávala facky! Televizní diváci ji znají jako Majdu z Vyprávěj. Lucie Šteflová (27) ale od té doby povyrostla. V pr... číst článek
Divoká premiéra Cesty domů: Vorel vybrabčil Šteindlera, hrdličky Boudová s Tunou a rozlítaný Bolek! Divoká premiéra Cesty domů: Vorel vybrabčil Šteindlera, hrdličky Boudová s Tunou a rozlítaný Bolek! Slavné „sklepáky“ už dohnal věk? Koneckonců už je to spoustu let, co hráli první divadelní představe... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Eva Burešová
Eva Burešová
zobrazit profil Trine Dyrholm
Trine Dyrholm
zobrazit profil Soňa Norisová
Soňa Norisová
zobrazit profil Raúl Castillo
Raúl Castillo
zobrazit profil Michael Caine
Michael Caine
zobrazit profil Jiří Bartoška
Jiří Bartoška
zobrazit profil Aneta (Anie Darling)
Aneta (Anie Darling)
zobrazit profil Cyril Drozda
Cyril Drozda