Šárka Krausová

Datum narození: 25. 4. 1987
Místo narození: Praha
Profese: herečka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Šárka Krausová, rozená Vaculíková, neteř Lukáše Vaculíka, se stala hvězdou nekonečného nováckého seriálu Ulice. Hrála jak ve filmech, tak i v dalších seriálech.

Před televizní kamerou Šárka Vaculíková debutovala v pohádkovém příběhu Zakletá třináctka (2004), kde si zahrála hned jednu z hlavních rolí po boku hereckých star Hany Maciuchové a Gabriely Vránové.

ŠÁRKA VACULÍKOVÁ O SEXU PŘED KAMEROU

V Ulici Vaculíková začínala jako studentka

Nabídku do úspěšného seriálu TV Nova Ulice (2005) dostala ještě jako studentka pražské konzervatoře. Na televizní obrazovce se zabydlela. Objevila se třeba v seriálech Letiště, Cirkus Bukowsky, Případy 1. oddělení, Život je ples, Osada či Božena.

Jednu z hlavních postav si Šárka Vaculíková zahrála v třináctidílném seriálu První krok.

Šárka Vaculíková málem uhořela

Atraktivní Šárku Vaculíkovou si možná vybavíte z ohnivé scény v celovečerním snímku Rafťáci (2006), kde při pokusu o sex s Jiřím Mádlem nešťastnou shodou okolnosti málem uhořela. Hrála ve snímcích Tady hlídám já, David, Zloději zelených koní, Řachanda, Zakleté pírko nebo Kurz manželské touhy. 

Vidět jste talentovanou Šárku Vaculíkovou mohli i na divadelních prknech, a to např. ve Švandově divadle, na Letních shakespearovských slavnostech v představení Veselé paničky windsorské či v Jihočeském divadle v Českých Budějovicích.

O ŠÁRCE VACULÍKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Divadlo se stalo místem, kde se Šárka Vaculíková seznámila s Vladimírem Polívkou, a to v inscenaci Ďáblice, v níž oba ztvárňovali hlavní postavy. Kdo je její partner dlouho tajila; s pravdou ven šla až „pod nátlakem“ médií v létě 2015, kdy už se synem slavných rodičů - Bolka Polívky a Chantal Poullain - chodila zhruba dva roky.

V roce 2017 Šárka Vaculíková začala randit s o osm let mladším kolegou Markem Lamborou. Ani jejich vztah nevydržel. 

V roce 2022 se Šárka Vaculíková provdala za herece Ondřeje Krause.

 

Články o celebritě

Hvězdná posila Zlaté labutě! Vaculova láska zamíchá kartami Hvězdná posila Zlaté labutě! Vaculova láska zamíchá kartami Už brzy vtrhne na televizní obrazovky třetí a zároveň závěrečná řada seriálu Zlatá labuť. V ní se kr... číst článek
Brácha českého Belmonda Ondřej Kraus: Veřejné líbánky s Vaculíkovou! Dotyky i polibky Brácha českého Belmonda Ondřej Kraus: Veřejné líbánky s Vaculíkovou! Dotyky i polibky Doteky plné lásky a něhy rozdával na premiéře divadelní hry herec Ondřej Kraus (29). Nejen, že se ne... číst článek
Rodinná idylka u Vaculíka? Pozor, manželka je stále ve hře! Rodinná idylka u Vaculíka? Pozor, manželka je stále ve hře! Herec Lukáš Vaculík (60) je ohledně svého soukromí skoupý na slovo. Rozvod sice tutlal, magazínu Sed... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Cynthia Erivo
Cynthia Erivo
zobrazit profil Martin Stropnický
Martin Stropnický
zobrazit profil Tomáš Weber
Tomáš Weber
zobrazit profil Markéta Martiníková
Markéta Martiníková
zobrazit profil Matyáš  Valenta
Matyáš Valenta
zobrazit profil Andrej  Chalimon
Andrej Chalimon
zobrazit profil Ilona Svobodová
Ilona Svobodová
zobrazit profil Tomáš Pavelka
Tomáš Pavelka