Tomáš Koubek

Tomáš Koubek

Datum narození: 26. 8. 1992
Místo narození: Hradec Králové
Profese: fotbalový brankář
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Tomáš Koubek je fotbalový brankář. Česko reprezentoval v mládežnických kategoriích již od svých osmnácti let, v roce 2016 ho trenér Pavel Vrba vybral do Českého A-týmu kvůli skvělé bilanci pro EURO 2016. Nosívá číslo 21.

Tomáš Koubek se narodil 26. srpna 1992 v Hradci Králové. Zde začal i svoji fotbalovou kariéru, hrával zde v různých mládežnických kategoriích, až se v roce 2010 propracoval do A-týmu. Debutoval s ním 30. dubna 2011 proti Mladé Boleslavi, Hradec zvítězil 2:1.

V roce 2014 postoupil Tomáš Koubek s týmem na sezonu 2014/2015 z druhé ligy do nejvyšší soutěže, vydrželi zde však jen rok, poté znovu sestoupili.

V červenci 2015 přestoupil Tomáš Koubek do AC Sparty Praha. Podepsal zde smlouvu na čtyři roky, hned následující den ho vedení klubu poslalo na hostování do Slovanu Liberec. S Libercem se Tomáš Koubekprobojoval do základní skupiny v Evropské lize 2015/2016 a v prvních čtyřech jejích zápasech nepustil jedinou branku.

Jeho výkonnost neunikla trenérovi českého národního týmu Pavlu Vrbovi , který nominoval Tomáše Koubka do reprezentace na EURO 2016. S českým „nároďákem“ debutoval 24. března 2016 v přátelském utkání proti Skotsku, Česko prohrálo 1:0, a ten gól se asi nedal chytit.

O FOTBALOVÉM MISTROVSTVÍ EURO 2016 ČTĚTE ZDE

 

Články o celebritě

Šel pro zubní pastu a nesmí na lavičku. Trenér Čechů porušil karanténu Šel pro zubní pastu a nesmí na lavičku. Trenér Čechů porušil karanténu V sobotu měl Heiko Herrlich poprvé v zápase vést fotbalisty Augsburgu, ale porušením karantény o deb... číst článek
Restart bundesligy? Už příští pátek! Schick a spol. dostali zelenou Restart bundesligy? Už příští pátek! Schick a spol. dostali zelenou Hrát se bude! Bundesliga několik týdnů směřovala k tomu, že se po pauze způsobené koronavirovou pand... číst článek
Trpišovský o startu ligy, vztahu ke Slavii i Stanciovi: Čekal jsem víc Trpišovský o startu ligy, vztahu ke Slavii i Stanciovi: Čekal jsem víc Už zase úřaduje ve své kanceláři v Edenu. Kouč Slavie Jindřich Trpišovský má radost, že jeho tým je ... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Pavel Jasanský
Pavel Jasanský
zobrazit profil Karel Piták
Karel Piták
zobrazit profil Martin Zaťovič
Martin Zaťovič
zobrazit profil Michal Březina
Michal Březina
zobrazit profil Jakub Havlín
Jakub Havlín
zobrazit profil Ondřej Roman
Ondřej Roman
zobrazit profil Viktor Teplý
Viktor Teplý
zobrazit profil Radek Šírl
Radek Šírl