Krista Allen

Krista Allen

Datum narození: 5. 4. 1972
Místo narození: Ventura, California, USA
Výška: 171 cm
Profese: herečka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Herečka a modelka Krista Allen, která se objevila v seriálech Baywatch: Pobřežní hlídka či Ženatý se závazky, byla jednou z mnoha přítelkyň hollywoodské star George Clooneyho.

Svůdná Krista Allen se v branži prosadila zejména na televizní obrazovce. Hrála v řadě seriálů a TV filmů. Divákům mohla utkvět v paměti v erotické sérii Emmanuelle. Jako jedna ze záchranářek se objevila v 242dílném seriálu Baywatch: Pobřežní hlídka s Davidem Hasselhoffem a Pamelou Anderson v hlavních rolích. Zahrála si i třeba v oblíbeném sitcomu Ženatý se závazky či v komediálním seriálu Můj přítel Monk, kde se na place potkala s Glenne Headly, exmanželkou Johna Malkoviche.

Slavného kolegu Krista Allen okouzlila v roce 2002. Jako režisér si ji George Clooney vybral do svého thrilleru Milujte svého zabijáka, kam obsadil kromě sebe Julii Roberts, Brada Pitta či Matta Damona. Milostný románek George Clooneyho a Kristy Allen sice neměl dlouhého trvání, ale jak se později ukázalo, stará láska nerezaví… Podle informací médií se vídali až do roku 2008.

Krista Allen navštěvovala Austin community College. Ve čtrnácti letech utekla z domova a nějakou dobu žila s přáteli. Po úspěšném dokončení studia na University of Texas zvažovala, že se stane učitelkou, nakonec se však rozhodla uskutečnit svůj sen - stát se herečkou.

Sexuální život Kristy Allen je vskutku pestrý. Otevřeně se přiznala k bisexualitě, a tak se nebránila zahrát si v několika lesbických scénách, které si údajně užívala i mimo kameru a to např. s pornoherečkou Jennou Jameson.

Krista Allen někdy používá jméno Krista Allen-Moritt, a to díky manželství s hudebníkem, hercem, režisérem, scénáristou a producentem Justinem Morittem (1996 až 1999). Z tohoto svazku má syna Jacoba Nolana. Mezi lety 2010 a 2012 byla provdaná za britského zpěváka, skladatele a rappera íránského původu Mamse Taylora.

 

Další Herci

zobrazit profil Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
zobrazit profil Petr Šimčák
Petr Šimčák
zobrazit profil Emma Watson
Emma Watson
zobrazit profil Sára Affašová
Sára Affašová
zobrazit profil Stanislav Majer
Stanislav Majer
zobrazit profil Milan Kňažko
Milan Kňažko
zobrazit profil Martina Babišová
Martina Babišová
zobrazit profil Petra Navrátilová
Petra Navrátilová