Vojtěch Havelka

Vojtěch Havelka

Datum narození: 21. 9. 1986
Profese: herec, hudebník
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Herec Vojtěch Havelka, syn Ondřeje Havelky, slavného mistra zpěvu, tance a dalších uměleckých oborů, se divákům předvedl v hudební komedii Zločin v Posázavském Pacifiku.

Vojtěch Havelka maturoval na hudebně dramatickém oddělení Pražské konzervatoře a v roce 2009 zde zakončil studium. Hrál v představeních Divadla Konzervatoře (Tři v tom, Eurydika, Liliomfi). Účinkoval v muzikálu Krysy, který nastudoval se spolužáky pod režijním vedením kolegyně a blogerky Marie Doležalové, vítězky StarDance 2015. Poté se představil v Městském divadle Mladá Boleslav, v Divadle Na Prádle či na scéně divadla Krutodivadlo!

VOJTĚCH HAVELKA – OTEC ODEŠEL S JINOU

Do hudební retrokomedie Zločin v Posázavském Pacifiku (2013) ze světa trampingu Vojtěcha Havelku obsadil režisér a spoluautor scénáře Ondřej Havelka, který si do svého představní kromě syna vybral Jaroslavu Kretschmerovou, Annu Polívkovou či Bohumila Klepla.

Vojtěch Havelka pochází z umělecké rodiny: babička - herečka Libuše Havelková, dědeček - hudební skladatel Stanislav Havelka, otec – hudebník, herec, režisér, tanečník Ondřej Havelka, maminka – dcera herce Jiřího Líra. A nevlastní sestra Rozálie Havelková je modelka, herečka a zpěvačka. S ní vytvořil skupinu Miss Rosie a její gang, v níž hraje na kytaru a zpívá.

 

 

Další Herci

zobrazit profil Dominika Býmová
Dominika Býmová
zobrazit profil Katarína Paveleková
Katarína Paveleková
zobrazit profil Vladimír Brabec
Vladimír Brabec
zobrazit profil Martin Kraus
Martin Kraus