Rozálie Havelková

Výška: 175 cm
Profese: modelka, zpěvačka, herečka

Související celebrity

Životopis

Rozálie Havelková, dcera Ondřeje Havelky, se probojovala do finále několika prestižních modelingových soutěží. Po otci se dala i na herectví a zpěv.

Ještě na základní škole se Rozálie Havelková dostala do finále prestižní modelingové soutěže Elite Model Look Czech Republic 2012. Poté se stala tváří Design Bloku Prague Design and Fashion Week pro rok 2012 a 2013.

ROZÁLIE HAVELKOVÁ - SEKLA S MODELINGEM?

Zřejmě po slavném otci zdědila Rozálie Havelková hudební a taneční vlohy. Zpívá, hraje na harmoniku a od dětství se věnuje flamengu. Na filmovém plátně se mihla v muzikálu F. A. Brabce V peřině (2011) s Lucií Bílou v hlavní roli.

Na televizní obrazovce se poprvé objevila v záznamu inscenace Městského divadla Mladá Boleslav Zločin v Posázavském pacifiku (2013) jako pouliční zpěvačka. Do této hudební komedie Ondřej Havelka, který se nejen ujal režie, ale podílel se i na scénáři, obsadil syna Vojtěcha Havelku, Jaroslavu Kretschmerovou, Annu Polívkovou či Bohumila Klepla.

Herecký talent má celá rodina

Rozálie Havelková pochází z herecké rodiny. Její otec je herec, režisér, zpěvák, scénárista a tanečník Ondřej Havelka. Herečkou byla i její babička Libuše; dědeček Svatopluk skládal hudbu.

Rozálie Havelková má dva bratry: mladšího Atilu a nevlastního staršího bratra Vojtěcha, který se též věnuje herectví a s nímž vytvořila skupinu Miss Rosie a její gang, která má repertoár tvořen jazzovými a swingovými písněmi z let 20., 30. a 40. let minulého století. V něm Vojtěch Havelka zpívá a hraje na kytaru.

 

Další Modelky

zobrazit profil Daniela Kociánová
Daniela Kociánová
zobrazit profil Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
zobrazit profil Elisabett Canalis
Elisabett Canalis
zobrazit profil Simona Dvořáková
Simona Dvořáková
zobrazit profil Gabriela Franková
Gabriela Franková
zobrazit profil Zuzana Rosáková
Zuzana Rosáková
zobrazit profil Tereza Křivánková
Tereza Křivánková
zobrazit profil Amélie Konšelová
Amélie Konšelová