Michaela Gemrotová

Místo narození: Písek
Profese: zpěvačka, muzikálová herečka, operní pěvkyně

Související celebrity

Životopis

Michaela Gemrotová zazářila v hlavních rolích v muzikálech Fantom opery, Angelika či Ples upírů. Proslavila se i v Anglii, ve Francii, v Itálii nebo v Německu.

Operní a muzikálová zpěvačka Michaela Gemrotová (narozena 1986) po absolvování Gymnázia Jana Nerudy s hudebním zaměřením studovala na Pražské konzervatoři. Roku 2008 byla přijata na Vysokou školu múzických umění v Bratislavě. Studia ukončila na AMU v Praze.

MICHAELA GEMROTOVÁ NAFOTILA SEXY KALENDÁŘ

Jako operní zpěvačka Michaela Gemrotová vystupovala na mnoha zahraničních pódiích, např. v Anglii, ve Francii, v Itálii nebo v Německu. Roku 2013 začala hostovat v Národním divadle v Praze. Mezi role, které ztvárnila, patří Markétka z Fausta, Zuzanka z Figarovy svatby, Papagena z Kouzelné flétny či Lidka z Dvou vdov.

Gemrotová zpívá i pop a rock

Přestože Michaela Gemrotová preferuje operu, nebrání se ani jiným žánrům. Do jejího repertoáru patří známé skladby od chansonu, přes pop, muzikál až k písním rockovým. Roku 2012 se stala sólistkou Rockové opery Praha. Nevyhýbá se ani různým akcím, zpívala např. na svatbě modelky Kateřiny Votavové.

MICHAELA GEMROTOVÁ ZDEMOLOVALA  AUTO

Na muzikálových scénách se Michaela Gemrotová předvedla v hlavní roli ve Fantomovi opery po boku Mariána Vojtka, dále pak zazářila v Plesu upírů, kde se v ztvárnění postavy Sáry alternovala s Natálií Grossovou, či v Angelice.

Dostala cenu běloruské hlavy státu

Úspěšná Michaela Gemrotová je držitelkou řady ocenění. Jmenujme např. zařazení mezi Young Czech Talent roku 2008, II. místo na Mezinárodní soutěži A. Dvořáka v Karlových Varech 2008, cenu za nejlepší interpretaci díla A. Dvořáka z roku 2011 nebo zvláštní cenu prezidenta Běloruska z Mezinárodního festivalu Slovansky bazar ve Vitebsku 2016.

O MICHAELE GEMROTOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Zpěvačka Michaela Gemrotová devět chodila s houslistou Alexandrem Kopkou. Pár šel od sebe v únoru 2019.

V říjnu 2020 se Michaela Gemrotová provdala za Jiřího Štiku. V květnu 2021 se páru narodila dcer Anežka.

 

Články o celebritě

Pěvkyně Michaela Gemrotová: Pochlubila se prstenem s diamantem! Pěvkyně Michaela Gemrotová: Pochlubila se prstenem s diamantem! Zpěvačka Michaela Gemrotová společně s manželem uspořádali koncert pod záštitou jejich Nadace Anežka... číst článek
Sexy charita: Dvojnásobná máma Jitka Boho v bílých šatech na tělo nebo zadeček muzikálové tanečnice!  Sexy charita: Dvojnásobná máma Jitka Boho v bílých šatech na tělo nebo zadeček muzikálové tanečnice! Vystupující zpěvačky novoročního benefičního koncertu Nadace Anežka se postaraly o velkolepou podíva... číst článek
Muzikálová hvězda Marian Vojtko vyvalil pupek: Takhle přibral přes svátky?! Muzikálová hvězda Marian Vojtko vyvalil pupek: Takhle přibral přes svátky?! Původem slovenský zpěvák Marian Vojtko (50) je pořádný vtipálek. Slavný muzikálový zpěvák totiž na s... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Daniel Hůlka
Daniel Hůlka
zobrazit profil Bonnie Tyler
Bonnie Tyler
zobrazit profil Miroslav Šmajda
Miroslav Šmajda
zobrazit profil Tony  Bennett
Tony Bennett
zobrazit profil Robbie Williams
Robbie Williams
zobrazit profil Petra Černocká
Petra Černocká
zobrazit profil Dolores O’Riordan
Dolores O’Riordan
zobrazit profil Tomáš Savka
Tomáš Savka