Slávek Boura

Datum narození: 1. 5. 1964
Místo narození: Oděsa, Ukrajina
Profese: moderátor, skladatel, podnikatel
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Slávek Boura se pokoušel prosadit také jako skladatel a podnikatel. Jeho druhou manželkou byla kolegyně Markéta Mayerová.

Slávek Boura se narodil na Ukrajině, kde jeho otec studoval. Sám absolvoval speciální pedagogiku na Univerzitě Karlově v Praze, které se ale nevěnoval. V roce 1993 začal pracovat jako moderátor. Jeho první "štací" bylo Kiss Radio, kde se seznámil s Markétou Mayerovou.

SLÁVEK BOURA DOSTAL PODMÍNKU ZA VYDÍRÁNÍ

Proslavil se na TV Nova s Markétou Mayerovou

Od roku 1995 se ze Slávka Boury a Markéta Mayerové stala téměř nerozlučná dvojice, která společně uváděla pořady na TV Nova, jako např. Snídaně s Novou, Rande, Dobré Bydlo nebo Vabank. Se Snídaní s Novou skončili roku 1998.

V roce 2003 Slávek Boura na TOP TV moderoval pořad Pelmel. Roku 2006 na TV Prima s Markétou Mayerovou provázel pořadem Můžu u Vás přespat?

Slávek Boura napsal libreto k muzikálu Naháči, který však propadl jak u diváků, tak kritiků.

O SLÁVKU BOUROVI ČTĚTE ZDE>>

Z prvního manželství má Slávek Boura syny Marka a Martina. Jeho druhou ženou se roku 1997 stala Markéta Mayerová, která mu v roce 2000 porodila dceru Agátu. Moderátoři se rozvedli v roce 2008.

 

Články o celebritě

Exmanželé Slávek Boura a Markéta Majerová Zase spolu! Exmanželé Slávek Boura a Markéta Majerová Zase spolu! K ojedinělému setkání došlo o víkendu v barrandovských ateliérech. Na speciálním natáčení se tam seš... číst článek
Exmanželé Slávek Boura a Markéta Majerová: Zase spolu! Exmanželé Slávek Boura a Markéta Majerová: Zase spolu! K ojedinělému setkání došlo o víkendu v barrandovských ateliérech. Na speciálním natáčení se tam seš... číst článek
SLÁVEK BOURA: V Rande jsme riskovali a neposlouchali dramaturgy. S Vladimírem Železným jsme si moc nesedli SLÁVEK BOURA: V Rande jsme riskovali a neposlouchali dramaturgy. S Vladimírem Železným jsme si moc nesedli Slávek Boura v pořadu Prostě fenomén! zavzpomínal na Rande, Snídani s Novou a další pořady, které v ... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Roman  Šmucler
Roman Šmucler
zobrazit profil Ilaria D'Amico
Ilaria D'Amico
zobrazit profil Hana Krampolová
Hana Krampolová
zobrazit profil Monika Marešová-Poslušná
Monika Marešová-Poslušná
zobrazit profil Iveta Toušlová
Iveta Toušlová
zobrazit profil Čestmír Strakatý
Čestmír Strakatý
zobrazit profil Petr Novotný
Petr Novotný