Kristína Svarinská

Datum narození: 14. 5. 1989
Místo narození: Bratislava, Československo
Profese: herečka, dabérka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Herečka Kristína Svarinská dostala hlavní roli v jedné z výpravných pohádek Vánoc 2017. V příběhu Nejlepší přítel půvabná Slovenka ztvárnila princeznu Rézinku.

Před kamerou se Kristína Svarinská poprvé objevila v jedenácti letech, a to v celovečerním dramatu Dážď padá na naše duše, kde ztvárnila dívenku, již v kradeném autě omylem unese trestanec na útěku z vězení. Herecký talent ji hned rok nato zavála do Česka, kde si zahrála v psychologickém snímku Nevěrné hry se Zuzanou Stivínovou v hlavní roli.

KRISTÍNA SVARINSKÁ – ROZHOVOR O PRINCEZNĚ

Po jazykovém gymnázium v rodné Bratislavě se Kristína Svarinská i nadále věnovala herectví – též na divadelních scénách, v seriálech na TV a také dabingu. Hostovala ve Slovenském národním divadle. V Praze se předvedla např. ve Studiu DVA divadlo.

Atraktivní Kristína Svarinská zazářila v řadě rolí nejen na Slovensku, ale též v Čechách. Ústřední postavu svůdné Stephanie, o jejíž srdce usilují dva naprosto odlišní mladíci v podání Matouše Rumla a Jakuba Prachaře, jí svěřil režisér Karel Janák ve své komedii 10 pravidel jak sbalit holku (2014).

Milovníci pohádek si Kristíny Svarinské mohli všimnout v Sedmero krkavcích Alice Nellis, kde ztvárnila služku Marii. Svou první roli princezny, milou, ale trochu ztřeštěnou Rézinku, dostala ve výpravné pohádce vánočních svátků 2017 Nejlepší přítel, která je hvězdně obsazená (Zdeněk Piškula, Ondřej Sokol, Jiří Lábus, Jiří Langmajer, Pavel Liška, Hana Vagnerová a další).

V prosinci 2016 Kristína Svarinská v médiích představila svého přítele Davida.

 

Články o celebritě

Scenárista Kolečko: Vy říkáte nevěra? Já říkám láska všem! Scenárista Kolečko: Vy říkáte nevěra? Já říkám láska všem! Jako by tyhle dialogy psal sám život! Ten jeho. Scenárista Petr Kolečko (39) ve včerejším dílu Osady... číst článek
Láska z reality show přetrvala: Vítězové Love Islandu si řekli své „ano“! Láska z reality show přetrvala: Vítězové Love Islandu si řekli své „ano“! A pak že láska z reality show nepřetrvá! Martin Kulhánek (29) a Laura Chrebetová (24), vítězové prvn... číst článek
Pohádková princezna Kristína Svarinská překvapila: Půl roku bez alkoholu! Střízlivost je sexy Pohádková princezna Kristína Svarinská překvapila: Půl roku bez alkoholu! Střízlivost je sexy Střízlivost je sexy! S tímto heslem a zároveň i svým životním stylem se svěřila na sociální síti pův... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Boris Hybner
Boris Hybner
zobrazit profil Libor Hruška
Libor Hruška
zobrazit profil Sasha Baron Cohen
Sasha Baron Cohen
zobrazit profil Čestmír Řanda jr.
Čestmír Řanda jr.
zobrazit profil Bobby Cannavale
Bobby Cannavale
zobrazit profil Gabriela Vránová
Gabriela Vránová
zobrazit profil Kate Winslet
Kate Winslet
zobrazit profil Lucia Siposová
Lucia Siposová