Petr Petřek

Petr Petřek

Profese: baskytarista

Související celebrity

Životopis

Basák Petr Petřek se stal prvním „opravdovým“ přítelem snowboardistky a lyžařky Ester Ledecké, dcery zpěváka a skladatele Janka Ledeckého.

Hudebník Petr Petřek začal s úspěšnou sportovkyní chodit v době, kdy působil jako baskytarista skupiny Jonas & the Whale Blues-rockové, tria výtvarníka a kytaristy Jonáše Ledeckého, které vzniklo roku 2017.

PETR PETŘEK SDÍLEL VÍTĚZSTVÍ SE ZLATOU ESTER

Informaci o tom, že snowboardistka a lyžařka Ester Ledecká má vážnou známost a kdo se stal jejím prvním „opravdovým“ přítelem, „propíchl“ Jonáš Ledecký krátce poté, co se na sociálních sítích velmi ostře pustil do ČT, která místo závodu jeho sestry na ZOH v Jižní Koreji 2018, v němž vyhrála zlato v obřím slalomu, vysílala hokej Česko vs. Kanada.

„Já jsem samozřejmě vstal už ve čtyři ráno a od té doby jsem se snažil najít, kde se ten závod bude vysílat! V České televizi vysílali hokej, tak jsem okamžitě volal svému kamarádovi, který hraje shodou okolností na basu v mé kapele… a s mojí ségrou chodí…,“ prozradil Jonáš Ledecký.

A jak se o vztahu Ester Ledecké s basákem Petrem Petřekem vyjádřil její otec, jemuž tak do rodiny přibyl další muzikant? „Řekli jsme jí, ať přivede až toho, se kterým to myslí vážně,“ sdělil novinářům zpěvák a skladatel Janek Ledecký.

 

Další Hudebníci

zobrazit profil Vladivojna La Chia
Vladivojna La Chia
zobrazit profil Jiří Vondráček
Jiří Vondráček
zobrazit profil Sebastian Navrátil
Sebastian Navrátil
zobrazit profil Ondřej Soukup
Ondřej Soukup
zobrazit profil Andrew Lloyd Webber
Andrew Lloyd Webber
zobrazit profil Petr Kužvart
Petr Kužvart
zobrazit profil Jiří Pracný
Jiří Pracný