Karolína Šafránková

Karolína Šafránková

Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Herečka Karolína Šafránková se divákům představila rolí studentky, která šikanovala spolužačku, v seriálu Ulice. Sama prošla nejen šikanou, ale byla i napadena.

Již od malička chtěla být herečkou, takže není divu, že kroky Karolíny Šafránkové vedly na Mezinárodní konzervatoř v Praze. Pravidelně také jezdívala na letní herecké tábory, kde se seznámila např. se Sarou Sandevou.

Objevila se v úspěšném seriálu ČT Vyprávěj. Pozornost na sebe Karolína Šafránková více upoutala v seriálech TV Nova. V Gymplu s (r)učením omezeným si zahrála Alenu Sučanskou, v Ordinaci v růžové zahradě Pavlínu Kůrkovou.

Roku 2014 se Karolína Šafránková zařadila mezi herce, které diváci vídají v nekonečné novácké Ulici. Dostala zde roli blondýnky Lucie Webberové, která dost drsně šikanovala spolužačku Rozinu. Se šikanou se herečka kdysi setkala i na vlastní kůži. Vše tehdy došlo tak daleko, že musela změnit školu.

A to není všechno, co ji potkalo. Karolína Šafránková se 30. března 2018 ve večerních hodinách stala obětí napadení. Neznámý násilník se na ni vrhl, aby ji oloupil. Žádná vážná zranění, až na monokla, naštěstí neutrpěla.

O KAROLÍNĚ ŠAFRÁNKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Karolína Šafránková pochází z malé vesnice nedaleko Písku. Má mladšího bratra.

 

Další Herci

zobrazit profil Glenne Headly
Glenne Headly
zobrazit profil Harrison  Ford
Harrison Ford
zobrazit profil Jana Krausová
Jana Krausová
zobrazit profil Milena Steinmasslová
Milena Steinmasslová
zobrazit profil Angelina Jolie
Angelina Jolie
zobrazit profil Kristýna Liška Boková
Kristýna Liška Boková
zobrazit profil Radim Fiala
Radim Fiala