Sára Affašová

Datum narození: 31. 5. 1994
Místo narození: Praha
Profese: herečka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Sára Affašová se stala hvězdou novácké Ulice. Zahrála si také v seriálu Specialisté a zazářila ve videoklipu Tomáše Kluse k písni Vánoční čas.

Po gymnáziu, kdy působila v amatérském divadelním souboru, se Sára Affašová po semestru na Molekulární biologii a biochemii organismů na UK pustila do studia činoherního herectví na pražské DAMU.

SÁRA AFFAŠOVÁ - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Affašová si zahrála i v seriálu Rapl

V divadle Disk si Sára Affašová zahrála mj. v absolventské inscenaci studentů Katedry činoherního divadla Cizinec hledá byt podle románu Egona Hostovského.

Již za studií Sára Affašová ztvárnila epizodní role v seriálech Rapl, Single Lady a Specialisté. Tehdy se též prvně objevila v celovečerním snímku, a to v kanadském dramatu The Death and Life of John F. Donovan (2018), v němž hráli mj. hvězdy, jakými jsou Natalie Portman a Susan Sarandon.

Krásná Affašová dostala roli v Teroristce

Ve své černé komedii Teroristka (2018) o učitelce v důchodu v podání Ivy Janžurové, jež se rozhodne zastřelit strůjce zla alias Martina Hofmanna, svěřil roli Sáře Affašové režisér Radek Bajgar, který film natočil podle vlastního scénáře.

V listopadu 2018 se Sára Affašová opět objevila v seriálu Ulice, kde již kdysi hrála, když s Rozinou v podání Anny Kadeřávkové přijela z Ameriky s cílem prosadit se jako herečka.

Sára Affašová zazářila ve videoklipu Tomáše Kluse k písni Vánoční čas. Zahrála si v snímku Ta pravá (2019) nebo v dramatu Hranice lásky (2022).

Sára Affašová po boku Martina Donutila

Otec Sáry Affašové pochází ze Sýrie, matka z Česka.

O SÁŘE AFFAŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Partnerem exotické krásky Sáry Affašové byl tanečník Michal Necpál, známý ze show České televize StarDance …když hvězdy tančí. Začátkem roku 2021 se herečka na sociální síti pochlubila vztahem s hercem Martinem Donutilem.

V květnu 2022 Sára Affašová oznámila, že je těhotná. Bohuže, miminko se narodilo mrtvé.

Sára Affašová a Martin Donutil se vzali v červenci 2023

 

Další Herci

zobrazit profil Petr Kostka
Petr Kostka
zobrazit profil Pavel Batěk
Pavel Batěk
zobrazit profil Isa Briones
Isa Briones
zobrazit profil Lenka Vlasáková
Lenka Vlasáková
zobrazit profil Sienna Miller
Sienna Miller
zobrazit profil Jazz Raycole
Jazz Raycole
zobrazit profil František Skopal
František Skopal
zobrazit profil Juraj Ďurdiak
Juraj Ďurdiak