Berenika Kohoutová

Datum narození: 15. 2. 1991
Místo narození: Praha
Profese: herečka, zpěvačka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Herečka Berenika Kohoutová zpívala v kapelách One Big Boat a Discoballs. Poté založila vlastní skupinu Femme Plastique, kterou tvarovala s Emilem Viklickým, jazzovým pianistou a skladatelem.

Od pěti let chodila Berenika Kohoutová do sboru Bambini di Praga. Z něj přešla do Dismanova rozhlasového souboru, kde ztvárnila roli schizofrenního děvčete ve Vlčí ukolébavce. Ještě dříve se ukázala v pražském Divadle Jiřího Grossmanna jako Barunka z Babičky.

BERENIKA KOHOUTOVÁ - ROZHOVOR NEJEN O PRÁCI

Hrála také v Divadle Na Fidlovačce nebo v Komedii. Roli Minnie Fayové získala v muzikálu Hello, Dolly! v Divadle Hybernia. V televizi se Berenika Kohoutová poprvé ukázala jako princezna Jasna v pohádce Tři srdce. V seriálu Soukromé pasti ji zneužíval otec v epizodě Tatínkova holčička.

Herečka Berenika Kohoutová se objevila i v nekonečném seriálu Ulice a náruživou Kasandru předvedla v komedii Můj vysvlečenej deník. Pro své role se dokáže obětovat, kvůli nim si nechala i přebarvit vlasy. V roce 2017 se stala jednou ze soutěžících čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas, kterou vyhrála.

Herečka Berenika Kohoutová zpívala v kapelách One Big Boat a Discoballs. Poté založila vlastní skupinu Femme Plastique, a to s Emilem Viklickým, jazzovým pianistou a skladatelem. Texty k písním, které píše sama, dává k posouzení své matce, spisovatelce a scénáristce Ireně Obermannové. Její sestra Rozálie je režisérka.

O BERENICE KOHOUTOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Herečka Berenika Kohoutová přiznala, že je spíš na zkušené muže. Produkční, bývalý manžel herečky Tatiany Vilhelmové, Pavel Čechák je starší o více než deset let. Vzali se 1. května 2016.  Ale jejich vztah nevydžel. Před ním chodila mj. s herci Vojtěchem Kotkem či Kryštofem Hádkem.

Nedlouho po rozvodu Berenika Kohoutová potkala přítele Kryštofa, jemuž na Valentýna 2020 porodila dceru Lolu.

 

 

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Erdogan Atalay
Erdogan Atalay
zobrazit profil Kristýna Kociánová
Kristýna Kociánová
zobrazit profil Rudolf Hrušínský nejml.
Rudolf Hrušínský nejml.
zobrazit profil Daniel Tůma
Daniel Tůma
zobrazit profil Vlasta Burian
Vlasta Burian
zobrazit profil Manuel Garcia-Rulfo
Manuel Garcia-Rulfo
zobrazit profil Zuzana Čapková
Zuzana Čapková
zobrazit profil Charlie Sheen
Charlie Sheen