Jan Klaus

Datum narození: 2. 9. 1974
Profese: ekonom, vysoce postavený manažer
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Jan Klaus, mladší syn exprezidenta Václava Klause a bývalé první dámy Livie Klausové, se podruhé oženil. Tajně. Ekonom si vzal o 17 let mladší kolegyni.

Úspěšný ekonom Jan Klaus se na rozdíl od svých nejbližších příbuzných, otce Václava Klause, matky Livie Klausové a staršího bratra Václava Klause, drží v ústraní, dál od zájmu médií.

JAN KLAUS NA SVATBU NEPOZVAL ANI RODIČE

Ve šlépějích svých rodičů se Jan Klaus vydal, co se týče studia. Vybral si stejně jako oni ekonomii. A vypracoval se na žádaného manažera.

Jan Klaus se stal manažerem v ČEZ

Jako vysoce postavený manažer v polostátním energetickém gigantu ČEZ se Jan Klaus seznámil se svou budoucí druhou manželkou Lucií Trkovou. Podle informací Blesku se jedná o bývalou asistentku generálního ředitele ČEZ Daniela Beneše, která posléze přešla do divize jaderné energetiky.

Jan Klaus a Lucie Trková se poprvé na veřejnosti ukázali v červnu 2018, kdy ruku v ruce dorazili na narozeninovou oslavu exprezidenta Václava Klause.

O JANU KLAUSOVI ČTĚTE ZDE>>

Manažer Jan Klaus a jeho půvabná kolegyně, o 17 let mladší Lucie Trková, se tajně vzali začátkem roku 2019 v Alpách. Na svatbě nebyli ani rodiče.

S první manželkou VeronikouJan Klaus tři děti. S druhou dceru Amélii, která se narodila v březnu 2020.

 

Články o celebritě

Další Finančníci

zobrazit profil Tomáš Abraham
Tomáš Abraham
zobrazit profil Marek Šilhánek
Marek Šilhánek
zobrazit profil Daniel Bezoušek
Daniel Bezoušek
zobrazit profil Ago Simitči
Ago Simitči
zobrazit profil Tomáš Petera
Tomáš Petera
zobrazit profil Karel Janeček
Karel Janeček