Jindřich Havelka

Jindřich Havelka

Datum narození: 21. 2. 1974
Místo narození: Příbram
Profese: záchranář, kandidát KSČM do Senátu
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Záchranáře Jindřicha Havelku do senátních voleb 2020 vyslali komunisté zabojovat o post v horní komoře za obvod číslo 18 - Příbram.

Svou pracovní dráhu Jindřich Havelka započal v roce 1991 v Čenkovských strojírnách. Pro tento podnik se vyučil nástrojařem. Po vojně se neměl kam vrátit, protože strojírny byly v té době již zavřené.

Tak Jindřich Havelka začal pracovat v nově vzniklém bezpečnostním sboru Vězeňské služby ČR. V této složce strávil více jak deset let. V průběhu služebního poměru dálkově vystudoval obor Speciální pedagogika se zaměřením na etopedii.

Dalším studiem se Jindřich Havelka připravoval na možnost přejít k složce integrovaného záchranného systému, Zdravotnické záchranné službě Středočeského kraje, kam po odchodu ze služebního poměru také nastoupil.

Při zaměstnání Jindřich Havelka vystudoval další obory, a to Sociální práci a Pastoraci. V rámci epidemie koronaviru působil v první linii, a jak řekl, „tak si s kolegy sáhli na dno svých fyzických a psychických možností“.

Do příbramského zastupitelstva Jindřich Havelka poprvé kandidoval roku 2013 jako nezávislý za KSČM, jejímž členem se stal rok nato. Post opakovaně obhájil.

Ve volbách 2020 se Jindřich Havelka stal kandidátem KSČM do Senátu za obvod č. 18 - Příbram. V horní komoře by jeho prioritou byl dlouhodobý rozvoj složek integrovaného záchranného systému. Domnívá se, že díky jeho „zaměstnání a dlouholeté praxi v těchto oblastech, je schopen přinést nezkreslené požadavky z praxe na úroveň vysoké politiky“.

SEZNAM KANDIDÁTŮ PODLE OBVODŮ NAJDETE ZDE>>

Celoživotním koníčkem nebo spíše koněm je pro Jindřicha Havelku jednoznačně motorismus se vším, co k němu patří. Lásku k technice a motorům s ním sdílí i jeho „děti, které všechny odrostly s vůní benzínu“.

Jindřich Havelka je ženatý. S manželkou, která celý život pracuje ve zdravotnictví, má tři děti.

O SENÁTNÍCH VOLBÁCH 2020 ČTĚTE ZDE>>

 

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Katarína Hasprová
Katarína Hasprová
zobrazit profil Avicii (Tim Bergling)
Avicii (Tim Bergling)
zobrazit profil Matt  Czuchry
Matt Czuchry
zobrazit profil Stanislava Lekešová
Stanislava Lekešová
zobrazit profil Jaroslav Tvrdík
Jaroslav Tvrdík
zobrazit profil Josef Cogan
Josef Cogan
zobrazit profil Anna Čtvrtníčková
Anna Čtvrtníčková