Ali Amiri

Datum narození: 29. 2. 1980
Přezdívka: Perský princ
Místo narození: Teherán, Írán
Profese: lékař, zpěvák, finalista druhé série SuperStar
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Lékař Ali Amiri zazářil v druhé sérii pěvecké show Česko hledá SuperStar, v níž postoupil až do finálové desítky. Pěveckou kariéru posléze pověsil na hřebík a věnoval se medicíně.

Coby exotický krasavec Ali Amiri, celým jménem Mohammad Ali Amiri Baghbadorani, v druhé řadě pěvecké show Česko hledá SuperStar (2005) získal přezdívku Perský princ. Svými výkony se probojoval až do finálové desítky, v níž skončil pátý. Na stupni vítězů tehdy stanul Vlasta Horváth.

ALI AMIRI PERSKÝM PRINCEM V ANGELICE

Díky svému úspěchu v soutěži Česko hledá SuperStar vydal Ali Amiri v listopadu 2005 své první a zřejmě i poslední album s názvem A Piece Of My Heart. Před showbyznysem dal totiž přednost kariéře v medicíně.

V roce 2014 Ali Amiri založil Prague aesthetic Clinic (kliniku dermatologie a estetické medicíny), kterou zároveň i vede. Kromě toho je majitelem a společníkem firem, které se zabývají výrobou, obchodem a službami v oblasti medicíny.

O ALIM AMIRIM ČTĚTE ZDE>>

Ali Amiri žije s partnerkou, která pracuje jako sestřička na jeho klinice. Vychovávají spolu jejího syna. V zimě 2021 se jim narodila dcera Lily.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Dáša Vokatá
Dáša Vokatá
zobrazit profil Petra Tenorová
Petra Tenorová
zobrazit profil Jonáš  Kašpar
Jonáš Kašpar
zobrazit profil Zuzana Stivínová
Zuzana Stivínová
zobrazit profil Brigita Zlámalová
Brigita Zlámalová
zobrazit profil Hana Naiclerová
Hana Naiclerová
zobrazit profil Miroslav Plevný
Miroslav Plevný