Malcolm Goodwin

Malcolm Goodwin

Datum narození: 28. 11. 1982
Místo narození: New York, USA
Profese: herec, režisér
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Malcolm Goodwin se po několika rolích ve filmech proslavil klíčovou rolí šéfinspektora Oscara Finlayho v krimiseriálu Reacher na službě Prime Video.

Na Newyorské státní univerzitě v Purchase Malcolm Goodwin vystudoval roku 2003 bakalářský obor divadelní umění a film. Na plátně debutoval roku 2005 vedlejší postavou Rickyho v komedii Backseat. Ve stejném roce se objevil i v životopisném kriminálním dramatu Get Rich or Die Tryin' (Zbohatni nebo chcípni).

Bratrance hlavního hrdiny v podání Denzele Washingtona si Malcolm Goodwin zahrál v americko-britském thrilleru Americký gangster (2007) režiséra Ridleyho Scotta, který svůj vekofilm natočil podle knihy Marka Jacobsona.

Dále si Malcolm Goodwin zahrál mj. ve filmech Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství (2008) nebo Mississippi Damned (2009). Klíčovou postavu ztvárnil ve válečném dramatu Make a Movie Like Spike (2011), v komedii A True Story (2013) či v akčním thrilleru Ring Ring (2019).

Mezi lety 2015 až 2019 Malcolm Goodwin hrál detektiva Cliva Babineauxe v komediálně-dramatickém seriálu iZombie na stanici The CW. V roce 2022 získal další klíčovou postavu, a to šéfinspektora Oscara Finlayho v krimiseriálu Reacher na službě Prime Video.

Mezitím si Malcolm Goodwin odskočil na filmové plátno, kde měla v roce 2021 premiéru komedie Not Quite College a rok nato horor Alone in the Dark.

 

Další Herci

zobrazit profil Tomáš Jeřábek
Tomáš Jeřábek
zobrazit profil Petr Šimčák
Petr Šimčák
zobrazit profil Zoran Pingel
Zoran Pingel
zobrazit profil Kristýna Hrušínská
Kristýna Hrušínská
zobrazit profil Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer
zobrazit profil Klára Oltová
Klára Oltová
zobrazit profil Penélope Cruz
Penélope Cruz
zobrazit profil Andrea Černá
Andrea Černá