Jazz Raycole

Jazz Raycole

Datum narození: 11. 2. 1988
Místo narození: Stockton, Kalifornie, USA
Profese: herečka, tanečnice
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Jazz Raycole se stala hvězdou díky rolí Claire Kyle v sitcomu Moje žena a děti, v němž předvedla nejen svůj talent, ale i komediální vlohy.

Na filmovém plátně Jazz Raycole debutovala již v roce 1995 v tragikomedii Až si vydechnu, kde se na place potkala mj. s Whitney Houston.

Po povědomí diváků se Jazz Raycole zapsala rolí Claire Kyle, dcery postavy Damona Wayanse, v sitcomu Moje žena a děti (2001 až 2005). Zde předvedla svůj komediální talent a vysloužila si i pochvalu kritiky.

Po odchodu z My Wife and Kids se Jazz Raycole objevila např. v seriálech Everybody Hates Chris, Jericho, The Soul Man nebo Council of Dads.

Jednu z výrazných postav, Izzy Letts, bývalou narkomanku a klientku hlavního hrdiny v podání Manuela Garcii-Rulfa, kterou zaměstnal jako svou osobní řidičku, Jazz Raycole dostala v dramatickém krimi seriálu společnosti Netflix Advokát (The Lincoln Lawyer), který se začal vysílat v květnu 2022.

Kromě práce v televizi si Jazz Raycole zahrála v několika nezávislých filmech a krátkých projektech. Svůj hlas propůjčila animovaným seriálům, např. The Boondocks.

Mimo herectví Jazz Raycole miluje tanec. Dokonce trénovala různé taneční styly.

 

Další Herci

zobrazit profil Zdeněk Hruška
Zdeněk Hruška
zobrazit profil Jana Hlaváčová
Jana Hlaváčová
zobrazit profil Pavla Tomicová
Pavla Tomicová
zobrazit profil Dermot Mulroney
Dermot Mulroney
zobrazit profil Sarah Jessica  Parker
Sarah Jessica Parker
zobrazit profil Josef Laufer
Josef Laufer
zobrazit profil Ulrike Kotajná
Ulrike Kotajná
zobrazit profil David Švehlík
David Švehlík