Lucie Křížková

Datum narození: 4. 9. 1984
Místo narození: Příbram
Výška: 178 cm
Profese: modelka, Miss České republiky 2003
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Modelka Lucie Křížková se stala Miss České republiky 2003. Kráska se o šest let později provdala za jachtaře Davida Křížka.

Rok poté, co atraktivní Lucie Křížková (tehdy Váchová) ovládla finále soutěže krásy Miss ČR, Česko reprezentovala na Miss World a Miss Universe. Do patnáctičlenného semifinále na Miss Universe nepostoupila. Štěstí neměla ani v první jmenované soutěži. Přesto se krásce splnil její sen. Již od dětství totiž toužila zúčastnit se Miss České republiky.

LUCIE KŘÍŽKOVÁ - SVATBA JAKO MEJDAN U BAZÉNU

Na Miss České republiky 2003 Lucii Váchovou přihlásili kamarádi z gymnastického oddílu. Tehdy ještě studovala příbramské gymnázium. Sportovní gymnastikou se na závodní úrovni zabývala od sedmnácti let. Kvůli zranění však její kariéra skončila. S tímto oblíbeným sportem se ale Lucie Váchová nerozloučila definitivně, pustila se do trénování malých děvčat. Studovala právo v podnikání na soukromé vysoké škole v Karlových Varech.

Titul miss Lucii Křížkové odevřel cestu k světovému modelingu. Mimo jiné se stala tváří kosmetické značky Vivien. Objevila se i před kamerou. Malé role dostala v dramatu Anděl Exit, seriálu Redakce nebo v komedii Experti (hráli v něm Kryštof Hádek, Daniela Šinkorová, Petr Čtvrtníček či Jiří Bartoška). Zkusila si i práci rosničky. Na Novu byla vybrána společně s modelkou Radkou Kocurovou. Z osobních důvodů však tento post v roce 2005 opustila. Věnuje se i charitativní činnosti. Mezi její projekty patří patronství dětských domovů v Tuchlově a Krupce.

LUCIE KŘÍŽKOVÁ - DALŠÍ INFORMACE

Lucie Křížková se v srpnu 2009 vdala za předního jachtaře Davida Křížka. 13. 5. 2012 se jim narodil syn David. Krátce po porodu Lucie Křížková pózovala s manželem a se synem. Do skvělé kondice se bývalá misska dostala také díky golfu. V lednu 2017 se páru narodila dcera Lola.

 

 

Články o celebritě

Novoroční starosti Lucie Křížkové: Dcera Lola (6) skončila o berlích! Novoroční starosti Lucie Křížkové: Dcera Lola (6) skončila o berlích! U Křížků se nenudí ani na Nový rok! Dcera moderátorky Lucie Křížkové (39) a jachtaře Davida Křížka (... číst článek
Křížková, Lutovská, Kováčová... Modelky v důchodu zase na mole Křížková, Lutovská, Kováčová... Modelky v důchodu zase na mole Mnohé z nich začínaly s modelingem ještě v pubertě. Dnes už jsou v takzvaném modelkovském důchodu. I... číst článek
Modelky v důchodu! »Čtyřicítky« Křížková, Vítová, Kocurová i sexy Medková na jednom mole Modelky v důchodu! »Čtyřicítky« Křížková, Vítová, Kocurová i sexy Medková na jednom mole Mnohé z nich začínaly s modelingem už v pubertě. Dnes už jsou v takzvaném modelkovském „důchodu“. Mi... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Helena Čermáková
Helena Čermáková
zobrazit profil Simona Dvořáková
Simona Dvořáková
zobrazit profil Dominika Kadlčková
Dominika Kadlčková
zobrazit profil Renata Langmannová
Renata Langmannová
zobrazit profil Hana Závodná
Hana Závodná
zobrazit profil Lucie Hadašová
Lucie Hadašová
zobrazit profil Maria Boichenko
Maria Boichenko
zobrazit profil Leontýna Šiřinová
Leontýna Šiřinová