Rytmus (Patrik Vrbovský)

Datum narození: 3. 1. 1977
Přezdívka: Rytmus
Místo narození: Piešťany, Slovensko
Profese: rapper

Související celebrity

Životopis

Rapper Rytmus, vlastním jménem Patrik Vrbovský, je českému i slovenskému publiku znám nejen jako osobitý hudebník, ale též jako porotce reality show Česko Slovenská SuperStar.

Patrik Vrbovský se narodil ve slovenských Piešťanech. Na slovenskou hip hopovou scénu vstoupil už v patnácti letech a zpočátku používal jméno Pat3k Metamorfolord. Později si zvolil jméno Rytmus. Původně tíhnul k breakdance, přes který se dostal k rappu (zkoušel i angličtinu, ale nakonec zůstal u slovenštiny). Vystupuje jak sám, tak s uskupením Kontrafakt, které založil. Spolupracoval také se skupinami Názov stavby a Trosky.

RYTMUS - ORGIE NA PÓDIU

Rytmus je označován za jednoho z nejvulgárnějších, ale i nejnadanějších ve svém oboru na Slovensku. V první polovině devadesátých let představil svůj osobitý styl a hluboký hlas na kultovní výběrovce slovenského hip-hopu Zvuk ulice. V roce 2006 vydal sólové album Bengoro. V uskupení Kontrafakt se pak jednalo o singl Kontrafakt a o alba Tri špinavé mená, E.R.A. a Bozk na rozlúčku. V roce 2009 vydal album Král (k albu natočil i videoklip, a to ke skladbě Verejný nepriatel) a v roce 2011 vydal album Fenomén.

Rytmus si zahrál i ve filmech, a to Fabrika smrti: mladá krv (Slovensko) a Bastardi (Česko). Jeho popularita mu na podzim roku 2010 vynesla křeslo porotce druhé řady televizní reality show Česko Slovenská SuperStar.

Začátkem února 2012 se společně se svou tehdejší partnerkou Darou Rolins, hitmakerem Michalem Davidem a zpěvákem Pepou Vojtkem Rytmus stal jedním z koučů televizní soutěže Hlas Česko Slovenska na TV Nova a TV Markíza.

O RYTMUSOVI ČTĚTE ZDE>>

Patrik Vrbovský a Dara Rolins  se rozešli po sedmiletém vztahu. Na jaře 2018 se Rytmus dal dohromady s exotickou kráskou, moderátorkou a modelkou Jasminou Alagič. V listopadu téhož roku oznámil zasnoubení. V květnu 2019 se vzali. V červenci 2019 se páru narodil syn Sanel.

 

Články o celebritě

DJ († 34), který vystupoval s Rytmusem: Zemřel při operaci! Slova zdrcené matky… DJ († 34), který vystupoval s Rytmusem: Zemřel při operaci! Slova zdrcené matky… Ve věku pouhých 34 let nás opustil DJ Just Frost, jenž zdobil scény s největšími jmény slovenské hud... číst článek
Rytmus na premiéře Války policajtů: Bez Jasminy, zato s prstenem za 2,5 milionu! Rytmus na premiéře Války policajtů: Bez Jasminy, zato s prstenem za 2,5 milionu! Pondělí strávil slovenský rapper Patrik Rytmus Vrbovský (47) v Praze. V kině Lucerna totiž proběhla ... číst článek
Neuvěřitelné záběry z vykradení rappera: Rytmusův pes si se zlodějem hrál! Znal ho? Neuvěřitelné záběry z vykradení rappera: Rytmusův pes si se zlodějem hrál! Znal ho? Když slovenská policie zveřejnila záznamy z bezpečnostních kamer, které zaznamenaly zloděje na Rytmu... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Lemmy Kilmister
Lemmy Kilmister
zobrazit profil Peter Pecha
Peter Pecha
zobrazit profil Frank Sinatra
Frank Sinatra
zobrazit profil Dolores O’Riordan
Dolores O’Riordan
zobrazit profil Revolta (Marek Kaleta)
Revolta (Marek Kaleta)
zobrazit profil Klára Kolomazníková
Klára Kolomazníková
zobrazit profil Petr Chovanec
Petr Chovanec