Natálie Grossová

Datum narození: 28. 9. 2002
Místo narození: Praha
Profese: herečka a zpěvačka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Dcera již zesnulého expremiéra a někdejšího ministra vnitra Stanislava Grosse Natálie se po hlavě vrhla do kariéry zpěvačky. Probojovala se do několika muzikálů. A také do seriálu TV Prima Přístav, kde sice nezpívá, ale zato stepuje.

Natálie Grossová se v muzikálové branži uvedla malou Cosette v Bídnících a pokračovala hned v několika muzikálech na Brodway v Praze. Jejím snem je hrát na skutečné Brodwayi a také v Londýně. Herecké začátky dětské umělkyně byly u české řeky Sázavy v seriálu TV Prima Přístav, kde dostala roli rozmazlené městské holky Lindy, jejímiž seriálovými rodiči jsou Lucie Zedníčková a Bohumil Klepl.

NATÁLIE GROSSOVÁ - JAKO ROZMAZLENÁ JONÁŠOVÁ

Kromě Divadla Broadway se talentovaná Natálie Grossová předvedla v divadle Semafor a v Opeře Národního divadla (Příběhy lišky Bystroušky, Mýdlový princ). „Když jsem byla ve školce, pořád jsem tam zpívala a strašně mě to bavilo. Oni přišli za mamkou, že by mě mohli dát na nějaké zpívání, vyzkoušet to,“ řekla médiím Natálie Grossová, která v šesti letech začala chodit do Kühnova pěveckého sboru.

Z vystoupení na jevišti má spíš radost, než strach či trému. Před kamerou to na ní občas padne, ale posléze to přejde. Na jevišti se cítí super. Natálie Grossová má spoustu energie. Musí plnit nejen své školní povinnosti, ale také trénovat tanec a zpěv. A samozřejmě step, v němž je několinásobnou mistryní ČR.

Každá role chce své a někdy je to dřina, a to nezapomeňme na to, že trpí astmatem. Její zdravotní problémy se pokusil řešit i její tatínek, expremiér Stanislav Gross, když pořídil bydlení na Floridě - tamější vysoká vlhkost je na choroby dýchacího systému ideální.

Natálie Grossová je přesvědčena o tom, že jí je přisouzena umělecká dráha. Jak v médiích řekla, možná by mohla v dospělosti vystupovat jako Natália Nelly.

Její matkou je česká podnikatelka Šárka Grossová<strong></strong>. Sestra Natálie, o pár let starší Denisa Grossová, se též zabývá zpěvem a stepem. Grossovy holky jsou skvělými stepařkami.

STANISLAV GROSS – TO JE ZNAČKA

 

Články o celebritě

Šokující přiznání Šárky Grossové: Kvůli nádoru přišla o prsa, dělohu i vaječníky Šokující přiznání Šárky Grossové: Kvůli nádoru přišla o prsa, dělohu i vaječníky Vdova po expremiérovi Stanislavu Grossovi (†45) a maminka dcer Natálky (21) a Denisy (26) Šárka Gros... číst článek
Grossové našli nádor: Bylo mi doporučeno vyndat toho co nejvíce Grossové našli nádor: Bylo mi doporučeno vyndat toho co nejvíce „Stres se na mně určitě podepsal. I když jsem se snažila být pozitivní před holkami, aby je to nesme... číst článek
Přetřes ve vile po Grossovi! Neshody dcer i problémy s prodejem Přetřes ve vile po Grossovi! Neshody dcer i problémy s prodejem Prodej vily, kde žije Šárka Grossová (54) s dcerami, se nehýbe. Vdova po expremiérovi Stanislavu Gro... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Magda Malá
Magda Malá
zobrazit profil Elis Eliška Mrázová
Elis Eliška Mrázová
zobrazit profil Tereza Nekudová
Tereza Nekudová
zobrazit profil Justin Timberlake
Justin Timberlake
zobrazit profil Whitney Houston
Whitney Houston
zobrazit profil Adam Janota
Adam Janota
zobrazit profil Michael Kmeť - Separ
Michael Kmeť - Separ
zobrazit profil Ivanna Bagová
Ivanna Bagová