Anna Kadeřávková

Datum narození: 24. 7. 1997
Místo narození: Praha
Profese: herečka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Herečka Anna Kadeřávková na sebe upozornila zejména rolí Roziny v nekonečném nováckém seriálu Ulice a ústřední postavou ve filmu Andílek na nervy.

Ve svých devatenácti letech se herečka Anna Kadeřávková rozhodla pro velkou změnu – opustit roli Roziny Maléřové v seriálu Ulice, která ji přinesla popularitu mezi televizními diváky, a odcestovat do Ameriky. „Rozhodla jsem se udělat velkej krok kupředu a po tolika letech snění o tom, podívat se do Los Angeles, to fakt uskutečnit,“ napsala v lednu 2017 na sociální síti. 

ANNA KADEŘÁVKOVÁ - POLONAHÁ PŘI HŘE NA BATMANA

Kromě Ulice z produkce Televize Nova se Anna Kadeřávková mihla v seriálu Škoda lásky. Objevila se v romantické komedii Jiřího Vejdělka Něžné vlny (2013), který do ústředních postav svého snímku obsadil Táňu Pauhofovou, Hynka Čermáka, Roberta Cejnara a Lucii Šteflovou.

Jednu z hlavních rolí po boku Pavla Řezníčka a Adama Mišíka Anna Kadeřávková ztvárnila v rodinném filmu Andílek na nervy (2015), kde si ztvárnila městskou teenagerku absolutně závislou na módě a sociálních sítích, která je nucena se přestěhovat na vesnici.

Anna Kadeřávková si před televizní kamerou zahrála také v psychologickém dramatu Zdeňka Zelenky Každý milion dobrý (2016) s Jiřinou Bohdalovou a Ondřejem Vetchým v hlavních rolích.

O ANNĚ KADEŘÁVKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V Ulici si Anna Kareřávková našla také přítele, a to kolegu Johana Mádra. Po dvou a půl letech se v létě 2018 rozešli. A začala chodit s o 16 let starším hudebníkem, hercem a producentem Danielem Bartákem.

Posléze se po boku Anny Kareřávkové objevoval rapper Ján Strapec, kterého vyměnila za youtubera Daniela Štraucha.

 

Články o celebritě

Přiznání syna Žilkové Vincenta: Trpím psychickou nemocí! Přiznání syna Žilkové Vincenta: Trpím psychickou nemocí! Nedávno sám sebe nazval emocionální hysterkou, pak Vincent Navrátil (26) prozradil, že si sám diagno... číst článek
Langmannová, Hejdová i Kadeřávková v dráždivých punčochách: Na večírku spolu s topmodelkou Alessandrou Ambrosiovou! Langmannová, Hejdová i Kadeřávková v dráždivých punčochách: Na večírku spolu s topmodelkou Alessandrou Ambrosiovou! Tolik krásek pohromadě, navíc v sexy punčochách, se jen tak nevidí. Modelky jako Alessandra Ambrosio... číst článek
Velké drama ve Zlaté labuti: Děsivý záporák ještě přiostří! Velké drama ve Zlaté labuti: Děsivý záporák ještě přiostří! V populárním seriálu Zlatá labuť ztvárňuje Ladislav Hampl (42) ředitele obchodního domu Bouchnera, k... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Krista Allen
Krista Allen
zobrazit profil Ezra Miller
Ezra Miller
zobrazit profil Svatopluk Skopal
Svatopluk Skopal
zobrazit profil Milo Ventimiglia
Milo Ventimiglia
zobrazit profil Jana Pidrmanová
Jana Pidrmanová
zobrazit profil Johan Mádr
Johan Mádr
zobrazit profil Jan Slovák
Jan Slovák
zobrazit profil Petra Navrátilová
Petra Navrátilová