Nikol Leitgeb Štíbrová

Datum narození: 4. 10. 1986
Místo narození: Rakovník
Profese: herečka, influencerka, moderátorka,
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Nikol Štíbrovou herectví bavilo už od dětství. Proslavila ji role Karolíny Krasouvé, dcery rodičů v podání Miroslava Etzlera a Kateřiny Brožové, v seriálu Pojišťovna štěstí.

Od čtyř let navštěvovala dramatický kroužek. Poté se Nikol Štíbrová předvedla v pohádkách Dračí prsten a Jezerní královna či v televizní komedii Láska In Memoriam.

NIKOL ŠTÍBROVÁ - ROZHOVOR PRO SERVER MAMINKA.CZ

Štíbrová zazářila coby influencerka

Po gymnáziu Nikol Štíbrová vystudovala mezinárodní vztahy na Vysoké škole ekonomické v Praze. V roce 2008 založila spolu s herečkou Markétou Procházkovou hudební skupinu MaNia. Nazpívaly písně Pilot či Týdny.

Nikol Štíbrová se věnuje také dabingu a moderování. Např. s herečkou Kateřinou Brožovou moderovala vyhlašování vítězů ankety Anno 2007 na TV Nova.

Coby influencerka Nikol Štíbrová zazářila v triu 3v1 s herečkou Veronikou Arichtevou a zpěvačkou Martinou Pártlovou.

O NIKOL ŠTÍBROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Mezi partnery Nikol Štíbrové patřil mj. televizní kameraman Jozef Halász nebo zpěvák a tanečník Ben Cristovao.

Nikol Štíbrová se provdala tajně

V listpadu 2016 se Nikol Štíbrová na dovolené v Thajsku zasnoubila s přítelem Martinem Kynclem, jemuž koncem července 2017 porodila syna Mathiase. Vztah herečky s otcem jejího prvního potomka skončil rozchodem, a to podle informací Blesku v březnu 2018.

V květnu 2021 se Nikol Štíbrová tajně provdala těsně před porodem za svého partnera Petra Leitgeba. V červnu 2021 se páru narodil syn Tobias.

 

Články o celebritě

Arichteva k rozpadu 3v1: Pravda o odchodu Nikol! A o strachu z trapnosti… Arichteva k rozpadu 3v1: Pravda o odchodu Nikol! A o strachu z trapnosti… Zábavná partička složená ze tří známých žen letos na konci ledna oznámila změny! Původní sestavu opu... číst článek
Slova Michala Novotného o homosexuálech pobouřila celebrity: Leitgeb běsní, Krejčík a Rajmont reagovali posměchem! Slova Michala Novotného o homosexuálech pobouřila celebrity: Leitgeb běsní, Krejčík a Rajmont reagovali posměchem! Přestože má pověst baviče, je pravdou, že je Michal Novotný (44) hodně velký svéráz. Před lety uděla... číst článek
Marie Rottrová pátrá po ztraceném dárku: Rolexky za 300 tisíc! Marie Rottrová pátrá po ztraceném dárku: Rolexky za 300 tisíc! Pěvecká legenda Marie Rottrová (82) prosí své fanoušky na sociální síti o pomoc. V okolí svého bydli... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Emmy Raver-Lampman
Emmy Raver-Lampman
zobrazit profil Jenna Ortega
Jenna Ortega
zobrazit profil Jana Pidrmanová
Jana Pidrmanová
zobrazit profil Anna Dvořáková
Anna Dvořáková
zobrazit profil Nataša Burger
Nataša Burger
zobrazit profil Milan Ondrík
Milan Ondrík
zobrazit profil Justin Theroux
Justin Theroux
zobrazit profil Simona Stašová
Simona Stašová