Josef Rychtář

Datum narození: 29. 4. 1958
Profese: majitel bezpečnostní agentury
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Josefa Rychtáře proslavil především vztah s Ivetou Bartošovou. Opakovaně se kvůli ní popral a nakonec si ji v přímém přenosu vzal.

Podnikatel Josef Rychtář z Říčan u Prahy vlastní bezpečnostní agenturu. Dvacet osm let byl ženatý s Darinou Rychtářovou, se kterou má syny Jana a Josefa. Rozvedl se v roce 2012, aby se mohl vrhnout do náruče i chomoutu zpěvačky Ivety Bartošové.

Iveta Bartošová a Josef Rychtář se dali dohromady tak, že Rychtář si ji nejprve nastěhoval do domu ke své rodině a když vyšel jejich vztah najevo, rodinu opustil.

Kvůli Bartošové se před kamerou popral s Macurou

Rozchod Rychtářové a Rychtáře provázel silný mediální zájem. Josef Rychtář byl několikrát obviněn, že svoji ženu napadl. Údajně ji také psychicky terorizoval. Je znám svojí výbušnou povahou i vůči novinářům. Kvůli Ivetě Bartošové se opakovaně popral, a to i před televizní kamerou, se Zdeňkem Macurou, zpěvaččiným ctitelem.

Iveta Bartošová byla jeho propustkou k veřejnému zájmu. Rád se s ní ukazoval na veřejnosti a podle svých slov ji především pomáhal a chránil před bulvárem. Staral se také o její marketing. 

V září 2013 si Josef Rychtář svoji Džambulku - jak Ivetě Bartošové říkal - vzal za manželku na radnici v pražské Uhříněvsi. O sedm měsíců později jejich manželství skončilo nešťastně - Iveta Bartošová skočila v Uhříněvsi pod vlak a Rychtář musel přetrpět, že okolnosti její smrti vyšetřovala policie. Kriminalistka Kamila R. dokonce navštívila její pohřeb.

 

Články o celebritě

Krajčo jako Macura a z Prachaře Rychtář: První fotky z rvačky o Ivetu! Natáčení III. série o Bartošové Krajčo jako Macura a z Prachaře Rychtář: První fotky z rvačky o Ivetu! Natáčení III. série o Bartošové Poslední klapka seriálu o Ivetě Bartošové (†48) byla vskutku napínavá. Jedna z posledních scén byla ... číst článek
Krajčo a Prachař v právě dotočené minisérii Iveta: Létaly pěsti! Krajčo a Prachař v právě dotočené minisérii Iveta: Létaly pěsti! Třetí, závěrečná řada seriálu Iveta o tragicky zesnulé zpěvačce Bartošové (†48) je dotočená. Jako po... číst článek
Artur Štaidl v minisérii Iveta: Zarážející podoba! Artur Štaidl v minisérii Iveta: Zarážející podoba! Ta podoba! V životopisné minisérii Iveta, která mapuje život tragicky zesnulé Ivety Bartošové (†48),... číst článek

Další Osobnosti

zobrazit profil Gabriela Míčová
Gabriela Míčová
zobrazit profil Veronika Kašpárková
Veronika Kašpárková
zobrazit profil Václav Kopta
Václav Kopta
zobrazit profil Marek Taclík
Marek Taclík
zobrazit profil Nikola Ďuricová
Nikola Ďuricová
zobrazit profil Roman Sklenák
Roman Sklenák
zobrazit profil Václav Snopek
Václav Snopek