Ornella Štiková

Datum narození: 17. 2. 1993
Místo narození: Praha
Váha: 61 kg
Míry: 90-61-90
Výška: 181 cm
Profese: modelka, moderátorka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Ornella Štiková Koktová začínala jako modelka. Objevila se také v pořadu pro děti Kouzelná školka. Proslavila se ale vztahem se zkrachovalým boháčem Josefem Koktou.

Na konzervatoři Ornella Štiková studovala balet a step. S rodinou žila ve Washingtonu a v Moskvě. V Česku vyrazila na dráhu modelky; na svých stránkách se chlubí nahými fotkami. Už v devatenácti byla jednou z nejznámějších osobností bulváru. Skandály jako by přitahovala. Později se stala moderátorkou.

ORNELLA KOKTOVÁ A REALITY SHOW ŠTIKY

Na přední stránky novin se dostala díky poměru s boháčem a později zkrachovalým podnikatelem Josefem Koktou, tehdy ještě manželem (posléze exmanželem) moderátorky Gábiny Partyšové. Právě kvůli Ornelle Štikové požádala Gábina Partyšová o rozvod.

O ORNELLE ŠTIKOVÉ KOKTOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Mezi další partnery Ornelly Štikové měl patřit i podnikatel a politik Tomio Okamura. Ten to však popřel. Ornella Štiková na to reagovala slovy, že ji "velmi uráží, že Tomio náš vztah popírá". Jak řekla, chodili spolu půl roku v roce 2011. "Tomio je velmi sebestředný člověk a bylo těžké s ním vydržet, tak jsem se vztah rozhodla ukončit. Ani sex s Tomiem Okamurou nebyl nic extra, byl chladný a nedokázal ničím překvapit."

V březnu 2013 Ornella Štiková porodila Josefu Koktovi syna Quentina, který se mohl pyšnit dudlíkem za dva tisíce. Z porodnice odjeli limuzínou. Posléze se chlapcovi rodiče vzali. Na svátek šprýmařů 2020 porodila syna Svena. V dubnu 2021 přivedla na svět dceru Lilianne.

 

Články o celebritě

Temné přiznání Moniky Binias: Potrat po pádu ze schodů! Dojemná reakce mladšího manžela Temné přiznání Moniky Binias: Potrat po pádu ze schodů! Dojemná reakce mladšího manžela Maminka Ornelly Koktové (31) a Charlotte Štikové (27) Monika Binias (51) překvapila smutným odhalení... číst článek
Koktová na dně: Jsem z toho nešťastná, já jsem ho poslala do léčebny Koktová na dně: Jsem z toho nešťastná, já jsem ho poslala do léčebny Nadváha dnes už jedenáctiletého syna nedá Ornelle Koktové (31) samozřejmě spát.  I když Kokta junior... číst článek
Pád Charlotte Štikové na dno: Monika uvedla pravdu o »drogové« fotce dcery! A proč jí teď dává peníze… Pád Charlotte Štikové na dno: Monika uvedla pravdu o »drogové« fotce dcery! A proč jí teď dává peníze… Změnila se k nepoznání. Užívala narkotika a Charlotte (27) Štikovou to nakonec dohnalo až k nocování... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Zdeněk Izer
Zdeněk Izer
zobrazit profil Honza Dědek
Honza Dědek
zobrazit profil Dalibor Gondík
Dalibor Gondík
zobrazit profil Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová
zobrazit profil Lejla Abbasová
Lejla Abbasová
zobrazit profil Tomáš Novotný
Tomáš Novotný
zobrazit profil Tina Pletánková
Tina Pletánková
zobrazit profil Eva Perkausová
Eva Perkausová