Ladislav Krejčí

Datum narození: 5. 7. 1992
Váha: 67 kg
Výška: 180 cm
Profese: fotbalový záložník
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Ladislav Krejčí je český profesionální fotbalový záložník, reprezentant a jeden z největších talentů českého fotbalu. Působí v týmu AC Sparta Praha.

Ladislav Krejčí se narodil 5. července 1992 a je odchovancem pražské Sparty. Do vysněného A Týmu se dostal v roce 2010 a v současné době je jednou z hlavních opor záložní řady společně s Lukášem Váchou nebo Josefem Hušbauerem. Hraje na pozici levého záložníka. V ročníku 2013/14 slavil se Spartou zisk titulu v české nejvyšší soutěži, poháru i superpoháru.

Ladislav Krejčí je také reprezentant. Je členem stříbrné devatenáctky z evropského šampionátu v Rumunsku 2011. V seniorské reprezentaci debutoval pod trenérem Michalem Bílkem, který ho nominoval pro přípravný zápas se Slovenskem 14. listopadu 2012 v Olomouci. 

Levonohý křídelník Ladislav Krejčí, který za sebou má stáž v PSV Eindhoven, dlouhodobě přesvědčuje o svém velkém talentu a vyniká především brilantními centry z levé strany. Před sezonou 2014/15 měl o hráče zájem slavný anglický klub Newcastle, ale Sparta svou oporu odmítla prodat.

V anketě Fotbalista roku se stal Ladislav Krejčí v roce 2011 největším talentem. Později získal ceny Objev sezony a Skokan roku Zlatého míče. Krejčí vystudoval střední anglo-německou obchodní akademii. Se Spartou podepsal smlouvu až do roku 2017.

 

Články o celebritě

Nominace reprezentace: chybí Barák, vrací se Jugas, nováček z Bohemians Nominace reprezentace: chybí Barák, vrací se Jugas, nováček z Bohemians Trenér fotbalové reprezentace Jaroslav Šilhavý nominoval tým na červnový kvalifikační zápas na Faers... číst článek
Divoké video z kabiny po derby! Rosický: Nikdy se ku*va nevzdáme! A Kuchta na stole Divoké video z kabiny po derby! Rosický: Nikdy se ku*va nevzdáme! A Kuchta na stole Pokud nezaváhají, titul budou mít v kapse. Fotbalová Sparta udělala po víkendové výhře 3:2 v derby p... číst článek
INSIDER Petržela: Sparta, to je strašně málo, na titul nemá. Jde to za Priskem INSIDER Petržela: Sparta, to je strašně málo, na titul nemá. Jde to za Priskem Sám hlavně při působení v ruském Zenitu Petrohrad zažil, jaké to je snažit se prorazit coby trenér v... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Iveta Vacenovská
Iveta Vacenovská
zobrazit profil Martina Moravčíková
Martina Moravčíková
zobrazit profil Tomáš Staněk
Tomáš Staněk
zobrazit profil Jiří Polanský
Jiří Polanský
zobrazit profil Matěj Vydra
Matěj Vydra
zobrazit profil Libor Kašík
Libor Kašík
zobrazit profil Kateřina Neumannová
Kateřina Neumannová
zobrazit profil Arjen Robben
Arjen Robben