Ladislav Krejčí

Datum narození: 5. 7. 1992
Váha: 67 kg
Výška: 180 cm
Profese: fotbalový záložník
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Ladislav Krejčí je český profesionální fotbalový záložník, reprezentant a jeden z největších talentů českého fotbalu. Působí v týmu AC Sparta Praha.

Ladislav Krejčí se narodil 5. července 1992 a je odchovancem pražské Sparty. Do vysněného A Týmu se dostal v roce 2010 a v současné době je jednou z hlavních opor záložní řady společně s Lukášem Váchou nebo Josefem Hušbauerem. Hraje na pozici levého záložníka. V ročníku 2013/14 slavil se Spartou zisk titulu v české nejvyšší soutěži, poháru i superpoháru.

Ladislav Krejčí je také reprezentant. Je členem stříbrné devatenáctky z evropského šampionátu v Rumunsku 2011. V seniorské reprezentaci debutoval pod trenérem Michalem Bílkem, který ho nominoval pro přípravný zápas se Slovenskem 14. listopadu 2012 v Olomouci. 

Levonohý křídelník Ladislav Krejčí, který za sebou má stáž v PSV Eindhoven, dlouhodobě přesvědčuje o svém velkém talentu a vyniká především brilantními centry z levé strany. Před sezonou 2014/15 měl o hráče zájem slavný anglický klub Newcastle, ale Sparta svou oporu odmítla prodat.

V anketě Fotbalista roku se stal Ladislav Krejčí v roce 2011 největším talentem. Později získal ceny Objev sezony a Skokan roku Zlatého míče. Krejčí vystudoval střední anglo-německou obchodní akademii. Se Spartou podepsal smlouvu až do roku 2017.

 

Články o celebritě

Brücknerova doba je pryč: Panák hraje o EURO, Šilhavý ho nebral Brücknerova doba je pryč: Panák hraje o EURO, Šilhavý ho nebral Tohle není jen tak ledajaké ligové jaro. Ve zbytku probíhajícího ročníku FORTUNA:LIGY budou někteří ... číst článek
Priske o Krejčím i Simovi, pobavil při dotazu na Kuchtovu osobnost Priske o Krejčím i Simovi, pobavil při dotazu na Kuchtovu osobnost Dopoledne vedl trénink na Strahově, na hřišti postrádal zraněné Ladislava Krejčího a Lukáše Haraslín... číst článek
Šilhavého oblíbenci ano, mladé komety ne. Maďarsko mohlo být ideální Šilhavého oblíbenci ano, mladé komety ne. Maďarsko mohlo být ideální Říká, že mládí v kádru se vůbec nebrání. Jenže v aktuální české nominaci schází nováček. Trenér Jaro... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Václav Eiselt
Václav Eiselt
zobrazit profil Martin Ručinský
Martin Ručinský
zobrazit profil Michal Řepík
Michal Řepík
zobrazit profil Radek Faska
Radek Faska
zobrazit profil Viktor Teplý
Viktor Teplý
zobrazit profil Jaromír Kudera
Jaromír Kudera
zobrazit profil Martin Fassati
Martin Fassati
zobrazit profil Miroslav Cipra
Miroslav Cipra