Daniel Pudil

Datum narození: 27. 9. 1985
Přezdívka: Půďa
Místo narození: Praha
Váha: 73 kg
Výška: 183 cm
Profese: fotbalový záložník
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Daniel Pudil je fotbalový záložník, který hrává i obránce, když je třeba. Zpravidla se pohybuje na levé straně hřiště. Je tomu tak i v národním týmu.

Fotbalové dětství a mládí strávil Daniel Pudil ve Spartě Praha. Nenastoupil však v jejím seniorském áčku. Hrál za Chmel Blšany, Slavii Praha a za Slovan Liberec. S Libercem se v sezóně 2005/2006 radoval z ligového titulu. Získal ho i o sezónu později se Slavií.

Pak se Daniel Pudil vydal na cesty. Nejprve získal tříleté angažmá v belgickém Genku. Krátce zkoušel štěstí ve Španělsku a v Itálii. Pak se upsal anglickému Watfordu. Odehrál za něj 99 zápasů, dal 3 góly. Když Wartford postoupil do Premier League, Daniel Pudil přestoupil do Sheffieldu Wednesday. A rozhodl se zůstat.

O DANIELU PUDILOVI ČTĚTE ZDE>>

Přestože jde o tým, který hraje v Anglůii druhou ligu, Daniel Pudil má místo v českém národnímu týmu téměř jisté, a to i pod trenérem Pavlem Vrbou. Trenér dobře ví, koho měl povolat na fotbalové Euro 2016 do Francie. Nezáleží totiž jen na tom, jak hráč kope, jde i o to, zda s týmem cítí.

O FOTBALOVÉM MISTROVSTVÍ EURO 2016 ČTĚTE ZDE

Daniel Pudil má s dlouholetou partnerkou Veronikou Strnadovou syna Dannyho a dceru Ellu. V červnu 2017 se pár vzal na Bali.

 

Články o celebritě

Pátá radost v pikantní rodině! Bývalý reprezentant Pudil čeká s anglickou kráskou dítě Pátá radost v pikantní rodině! Bývalý reprezentant Pudil čeká s anglickou kráskou dítě Na zahrádce za vilkou v hrabství South Yorkshire dovádějí čtyři děti jako čečetky a za chvíli jich b... číst článek
Krejčí o konci kariéry, odchodu ze Sparty i podnikání: Mám šest hypoték Krejčí o konci kariéry, odchodu ze Sparty i podnikání: Mám šest hypoték Na dlouhou kariéru profíka si nikdy moc nevěřil, tak kromě kopání do balonu studoval a rozjel taky p... číst článek
Nepoznali byste je! Čeští sportovci s knírem Jágr, Kincl i Pudil Nepoznali byste je! Čeští sportovci s knírem Jágr, Kincl i Pudil Listopad – měsíc, kdy potkáte za celý rok snad nejvíce mužů s knírkem. Může za to charitativní kampa... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Rostislav Kadlec
Rostislav Kadlec
zobrazit profil Serena Williams
Serena Williams
zobrazit profil Michal Kempný
Michal Kempný
zobrazit profil Barbora Špotáková
Barbora Špotáková
zobrazit profil Jaroslav Balaštík
Jaroslav Balaštík
zobrazit profil Daniel Kolář
Daniel Kolář
zobrazit profil Michal Jordán
Michal Jordán
zobrazit profil Radek Meidl
Radek Meidl