Juraj Loj

Juraj Loj

Datum narození: 20. 2. 1984
Místo narození: Bratislava
Profese: herec
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Herec Juraj Loj je partnerem slovenské hvězdy Zuzany Kanócz. Půvabná brunetka a slovenský sex symbol mají spolu tři potomky - syna a dvě dcery.

Slovenský herec Juraj Loj se stal známý díky seriálu TV Markíza Búrlivé víno (2012/2013), kde hraje jednu z hlavních postav, lékaře Martina Roznera. Slovenský sex symbol Juraj Loj si dále zahrál v seriálu Doktori (2014).

JURAJ LOJ ŠŤASTNÝM OTCEM

Předtím ztvárnil menši role, a to v seriálech Nesmrteľní (2009) a Ordinácia v ružovej záhrade (2008), kde hrála též jeho dlouholetá partnerka, půvabná brunetka Zuzana Kanócz, hvězda filmu Filipa Renče Román pro ženy, natočeném podle bestseleru Michala Viewegha.

Na filmovém plátně se Juraj Loj objevil např. v krimi komedii Tygři ve městě či v mysteriózním hororovém thrilleru Trhlina.

Příležitost dostat svého prvního Českého lva Juraj Loj dostal od režisérky Agnieszky Holland v jejím koprodukčním životopisném dramatu Šarlatán (2020) s Ivanem Trojanem v hlavní roli.

Společně působili i v Divadle Andreja Bagara v Nitre. Zde se však Juraj Loj nepohodl s vedením. Názorové neshody mu v roce 2013 vynesly vyhazov. Stalo se tak poté, co otevřeně kritizoval managament divadla. Co konkrétně šéfům řekl, médiím prozradit nechtěl.

O JURAJI LOJOVI ČTĚTE ZDE>>

S dlouholetou partnerkou Zuzanou Kanócz prožil Juraj Loj i těžké chvíle, když v pátém měsíci těhotenství potratila jejich první miminko. Tři měsíce nato však opět přišla do jiného stavu a v srpnu 2013 přivedla na svět syna Lucase. Na čas se stáhla do ústraní a v roce 2015 porodila dceru Izabellu. Začátkem září 2018 se páru narodila dcera Leyla.

 

Články o celebritě

Tvůrci Případů 1. oddělení nejen o zákulisí nové série: Bizarní dopis od vraha a autorská krize! Tvůrci Případů 1. oddělení nejen o zákulisí nové série: Bizarní dopis od vraha a autorská krize! Tvůrci Případů 1. oddělení Jan Malinda a Tomáš Feřtek Blesku prozradili, jaké kauzy budou kriminalis... číst článek
Fešák Juraj Loj: Role homosexuála v Šarlatánovi mi otevřela dveře do Česka! Fešák Juraj Loj: Role homosexuála v Šarlatánovi mi otevřela dveře do Česka! Jméno slovenského herce Juraje Loje (38) se v Česku skloňuje čím dál víc. Role homosexuálního partne... číst článek
Fešák Juraj Loj: Role homosexuála v Šarlatánovi mi otevřela dveře do Česka! Fešák Juraj Loj: Role homosexuála v Šarlatánovi mi otevřela dveře do Česka! Jméno slovenského herce Juraje Loje (38) se v Česku skloňuje čím dál víc. Role homosexuálního partne... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Katarína Krajčovičová
Katarína Krajčovičová
zobrazit profil Gwendoline Christie
Gwendoline Christie
zobrazit profil Anthony Hopkins
Anthony Hopkins
zobrazit profil Jenovéfa Boková
Jenovéfa Boková
zobrazit profil Alois Švehlík
Alois Švehlík
zobrazit profil Tomáš Valík
Tomáš Valík
zobrazit profil Šárka Krausová
Šárka Krausová
zobrazit profil Josef Carda
Josef Carda