Libor Baselides

Datum narození: 21. 7. 1964
Místo narození: Brno
Profese: moderátor, herec, masér, malíř
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Libor Baselides se proslavil jako jeden z prvních moderátorů pořadu Snídaně s Novou. Živil se i hraním a vykládáním karet.

V roce 1988 Libor Baselides absolvoval činoherní herectví na JAMU. Během studia moderoval pořad TV-Generace. Po škole dostal angažmá v Divadle ABC. Pracoval v rádiích City, Bonton, Nová Alfa a také v Českém rozhlase.

Jako malíř Libor Baselides neuspěl

Moderátor a herec Libor Baselides uváděl první Snídani s Novou v únoru 1994 s Lenkou Hornovou. V letech 1994 až 2000 tento pořad TV Nova moderoval ve dvojici s Danou Morávkovou.

S bývalou manželkou, s níž má Libor Baselides syna Dominika, provozoval kavárnu v Praze. Jednu dobu se živil vykládáním karet nebo jako masér. Neúspěšně vyráběl špekry a maloval. V roce 2013 moderoval pořady na TipTV a roku 2014 začal uvádět pořad Celebrity s. r. o. na TV Relax.

Baselides si zahrál v Ordinaci

Kromě moderování, a to i společenských akcí, se Libor Baselides objevil zejména v seriálech. Jmenujme např.: Dlouhá míle, Ordinace v růžové zadradě, Obchoďák, Modrý kód.

O LIBORU BASELIDESOVI ČTĚTE ZDE>> 

Pozornost médií na sebe Libor Baselides strhl, když byl obviněn z krádeže tašky návštěvníka jednoho pražského baru. Strávil noc v cele a následně se k obvinění vyjádřil v exkluzivním rozhovoru pro Blesk.cz. Za krádež dostal podmínku.

Je Libor Baselides na kluky?

Na narozeninách zpěváka Sámera Issy v srpnu 2016 se Libor Baselides přiznal ke své náklonnosti k mužům. Na fotce z jara 2020 se pro změnu předvedl jako žena.

 

 

Články o celebritě

Padlá hvězda Novy věštcem! ŠÍLENÉ RITUÁLY NA KANÁRECH Padlá hvězda Novy věštcem! ŠÍLENÉ RITUÁLY NA KANÁRECH Nebude se jednat >>pouze<< o českou ekonomiku, která doplatí na koronavirová opatření. V... číst článek
Náhlá smrt »Marie Růžičky« Krhutové (†47): Zůstala po ní malá dcera! Kolegové v šoku Náhlá smrt »Marie Růžičky« Krhutové (†47): Zůstala po ní malá dcera! Kolegové v šoku Českým showbyznysem právě teď otřásá velice smutná zpráva – herečka Daniela Krhutová (†47), která se... číst článek
Překvapení na zádušní mši za Čestmíra Řandu ml. (†60): Přišla tajemná milenka! Překvapení na zádušní mši za Čestmíra Řandu ml. (†60): Přišla tajemná milenka! Jen hrstka těch nejbližších se přišla rozloučit. Poslední přítelkyně scénografa Čestmíra Řandy ml. (... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Monika Marešová-Poslušná
Monika Marešová-Poslušná
zobrazit profil Tomáš Kraus
Tomáš Kraus
zobrazit profil Ján Zákopčaník
Ján Zákopčaník
zobrazit profil Marianna  Ďurianová
Marianna Ďurianová
zobrazit profil Lucie Borhyová
Lucie Borhyová
zobrazit profil Horst Fuchs
Horst Fuchs
zobrazit profil Ivan Vodochodský
Ivan Vodochodský
zobrazit profil Sandra Parmová
Sandra Parmová