Věra Bartůňková

Věra Bartůňková

Místo narození: Chomutov
Profese: politička KSČM

Související celebrity

Životopis

Věra Bartůňková je česká politička a asistentka ředitele Lázeňských lesů Karlovy Vary. Je velmi levicově založená, mimo jiné se spolupodílí i na organizování Levicového klubu žen. Kandiduje ve volbách do Senátu 2016 za KSČM v obvodě 1 – Karlovy Vary.

Věra Bartůňková se narodila roku 1960 v Chomutově. Vychodila základní školu v Ostrově. Po té maturovala na hotelové škole v Mariánských Lázních. Její první zaměstnání bylo u zásobování v armádě, její otec byl totiž voják. V roce 1987 nastoupila Věra Bartůňková do karlovarské nemocnice jako stravovací referentka, později se dostala i do oboru IT.

Z nemocnice udělala Věra Bartůňková velký skok a začala prodávat palivové dřevo. Záhy dosáhla na post asistentky ředitele prodeje palivového dříví. Sem tam píše články do místních novin a věnuje se lesní pedagogice.

V roce 2008 kandidovala Věra Bartůňková v krajských volbách, avšak neuspěla. V roce 2010 se Věra Bartůňková dostala do městského zastupitelstva a začala pracovat ve spoustě městských komisích. V dalších krajských volbách byla Věra Bartůňková zvolena a stala se zastupitelkou kraje.

Věra Bartůňková moderuje akce pořádané Levicovým klubem žen a KSČM. Mezi její záliby patří vyšívání, pletení, vaření, oddávání a čarování. Má jednoho syna a přítele.

VŠE O KRAJSKÝCH A SENÁTNÍCH VOLBÁCH ZDE

 

Další Politici

zobrazit profil Přemysl Mališ
Přemysl Mališ
zobrazit profil Jiří Skalický
Jiří Skalický
zobrazit profil Martin Juroška
Martin Juroška
zobrazit profil Petr Vokřál
Petr Vokřál
zobrazit profil Martin Baxa
Martin Baxa
zobrazit profil Jiří Hlavatý
Jiří Hlavatý
zobrazit profil Šárka Jelínková
Šárka Jelínková