Zuzana Klusová

Zuzana Klusová

Datum narození: 28. 6. 1985
Místo narození: Karviná
Profese: politička České pirátské strany, mediální konzultantka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Kravinská zastupitelka Zuzana Klusová se ve volbách 2020 stala líryní kandidátky České pirátské strany v Moravskoslezském kraji, tedy adeptkou na hejtmanku.

Po gymnázium Zuzana Klusová absolvoval obory média a žurnalistiku a sociální práce na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Poté pracovala jako koordinátorka a metodička evropských projektů v Okresní hospodářské komoře Karviná a pak asistentka ředitele americké firmy.

ZUZANA KLUSOVOVÁ O NÁKAZE PRO REFLEX.CZ

Do České pirátské srany Zuzana Klusová vstoupila roku 2013 a podílela se na přípravě kampaně do parlametních voleb. V roce 2017 začala pracovat jako regionální asistentka poslanců Lukáše Černohorského a Ondřeje Polanského.

Na svém kontě má Zuzana Klusová řadu aktivit. Je spoluzakladatelkou spolku Občané Karviné proti těžbě uhlí pod městem, který byl později přejmenován na S.O.S. Karviná. Od počátku se angažovala ve snahách o zastavení šíření koronavirové epidemie.

Po komunální politiky Zuzana Klusová vkročila ve volbách 2018, kdy byla zvolena karvinskou zastupitelkou za místní koalici stran Piráti a Starostové.

Do voleb 2020 Piráti Zuzanu Klusovou coby první místopředsedkyni Krajského sdružení Moravskoslezského kraje vyslali vybojovat křeslo tamní hejtmanky.

VŠE O KRAJSKÝCH VOLBÁCH 2020 NAJDETE ZDE>>

 

 

Další Politici

zobrazit profil Věra Jourová
Věra Jourová
zobrazit profil Tomáš Vandas
Tomáš Vandas
zobrazit profil Marcel Chládek
Marcel Chládek
zobrazit profil Emmanuel Macron
Emmanuel Macron
zobrazit profil Zdeněk Dvořák
Zdeněk Dvořák
zobrazit profil Martin Havel
Martin Havel
zobrazit profil Bill Clinton
Bill Clinton