Vanda Wolfová

Vanda Wolfová

Profese: manažerka, ředitelka v Gougle

Související celebrity

Životopis

Manažerka Vanda Wolfová, partnerka zpěváka Richarda Müller a matka jeho třetího potomka Markuse, vystřídala řadu prestižních pozic.

Vanda Wolfová (narozena 1971) začínala jako novinářka, a to v Brněnském večerníku a Mladém světě. Vystudovala žurnalistiku na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Po Sametové revoluci 1989 pracovala v redakci Studentských listů. Začátkem 90. let se jako mediální zástupkyně karlovarského filmového festivalu setkala se zástupci reklamní agentury Ogilvy. Stála u zrodu její české pobočky a dvě desetiletí pracovala na nejvyšších manažerských pozicích včetně ředitelky regionální divize OgilvyOne v Paříži. V lednu 2014 se stala ředitelkou agenturního sektoru Googlu pro český a slovenský trh.

VANDA WOLFOVÁ A NABÍDKA Z GOOGLU

Manžerka Vanda Wolfová je partnerkou slovenského zpěváka Richarda Müllera. Roku 2008 se jí podařilo vytáhnout hudebníka z nejhoršího a díky ní začal znovu vystupovat. V jednačtyřiceti letech porodila zpěvákovi, který již tehdy měl dva dospělé potomky, syna Markuse (narozen v únoru 2012). Jeho nevlastní sourozenci se jmenují Ema a Filip.

ROZHOVOR S VANDOU WOLFOVOU ČTĚTE ZDE

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Dagmar Pecková
Dagmar Pecková
zobrazit profil Petr Motloch
Petr Motloch
zobrazit profil Vítězslav Jandák
Vítězslav Jandák
zobrazit profil Kamila Nývltová
Kamila Nývltová
zobrazit profil Hana Pecková
Hana Pecková
zobrazit profil Jaroslav Chalupský
Jaroslav Chalupský
zobrazit profil Jiří Smejkal
Jiří Smejkal