Rebeka Poláková

Rebeka Poláková

Datum narození: 10. 1. 1986
Místo narození: Bratislava, Československo
Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Slovenská herečka Rebeka Poláková mohla českých divákům utkvět v paměti v tragikomedii Poločas rozpadu či v seriálu Kriminálka Staré Město a Kriminálka Staré Město 2.

Slovenská tragikomedie Polčas rozpadu (2007) byla prvním filmem, v němž se půvabná Rebeka Poláková objevila. Úspěch slavila i v českých kinech, a to nejen proto, že ústřední ženské postavy ztvárnily Klára Pollertová-Trojanová, Iva Janžurová a Táňa Pauhofová. Do svého seriálu si Rebeku Polákovou vybrali tvůrci česko-slovenského seriálu Kriminálka Staré Město a Kriminálka Staré Město 2, kde hlavní role ztvárnili velmi populární slovenská herečka Zuzana Fialová a její čeští kolegové Jiří Langmajer, Saša Rašilov, Miroslav Donutil a Simona Postlerová.

Ve své vlasti se Rebeka Poláková objevila v řadě filmů a seriálů, např. v krimi sérii Za sklem, kde ztvárnila jednu z klíčových rolí a kam byla přizvána česká star Jiří Bartoška. Hlavní role se Rebeka Poláková dočkala v dramatu Únos, v němž herec Juraj Hrčka vystupuje zcela nahý.

Rebeka Poláková působí také v divadle. Jmenujme např. slovenskou scénu Divadlo Aréna, kde hraje společně se Soňou Norisovou ve hře Patricka Marbera Closer (Na dotyk) o podobách lásky, touhy a zrady.

 

Další Herci

zobrazit profil Ľubomír Roman
Ľubomír Roman
zobrazit profil Tomáš Juřička
Tomáš Juřička
zobrazit profil Madeleine Madden
Madeleine Madden
zobrazit profil Jaroslav Moučka
Jaroslav Moučka
zobrazit profil Jonah Hauer-King
Jonah Hauer-King
zobrazit profil Zuzana Šavrdová
Zuzana Šavrdová
zobrazit profil Billy Crudup
Billy Crudup
zobrazit profil Maisie Williams
Maisie Williams