Karel Janeba

Karel Janeba

Datum narození: 5. 3. 1967
Profese: podnikatel
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Podnikatel Karel Janeba, jehož oborem jsou luxusní hodinky, se stal dalším s řady partnerů herečky a moderátorky Mahuleny Bočanové.

Karel Janeba byl od prosince 1997 vlastníkem pardubické společnosti Janeba Time, oficiálního distributora švýcarské značky Perrelet pro ČR a SR. „Hodinky Perrelet jsou výjimečné. Používají unikátní technická řešení, mají jedinečný design a exkluzivní vzhled. Rozhodně vzbudí okamžitý zájem,“ míní Karel Janeba, který si podle obchodního rejstříku přizval společníka, španělskou firmu, ale stále zůstal většinovým vlastníkem společnosti.

Modely hodinek Perrelet nosí např. francouzský fotbalista Christian Karembeu či americká R&B ikona Lutricia McNeal. Ambasadory značky se staly Miss World 2006 Taťána Kuchařová a zpěvák Jiří Korn.

Obchodník s luxusními hodinkami Karel Janeba se ve společnosti po boku herečky a moderátorky Mahuleny Bočanové poprvé objevil koncem léta 2016. Tehdy ještě tajila, o koho jde. To odhalil Blesk poté, co se pár objevil na večírku po přenosu StarDance v listopadu téhož roku.

Vztahu však nepřála tehdy patnáctiletá Márinka, dcera Mahuleny Bočanové a jejího bývalého manžela, podnikatele Viktora Mráze. Podle kolegyně z divadla totiž na nového partnera své maminky žárlila. Což pro herečku nebylo jednoduché, jelikož svou postiženou dceru „nadevše miluje“. Vztah s fousatým pracháčem nabral začátkem roku 2017 na obrátkách - Karel Janeba dal herečce kopačky, našel si mladší.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Radka Třeštíková
Radka Třeštíková
zobrazit profil Jaroslav Holík
Jaroslav Holík
zobrazit profil Matěj Rychlý
Matěj Rychlý
zobrazit profil Milan Štěch
Milan Štěch
zobrazit profil Pavlína Pížová
Pavlína Pížová
zobrazit profil Jan Richter
Jan Richter