Štěpánka Fingerhutová

Datum narození: 1. 7. 1996
Místo narození: Příbram
Výška: 165 cm
Profese: herečka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Herečka Štěpánka Fingerhutová, která se televizním diváků vryla do paměti rolí Šárky Šedivé v novácké Ordinaci v růžové zahradě 2, si touží zahrát s Leonardem DiCapriem.

Na prknech, která znamenají svět, se Štěpánka Fingerhutová začala objevovat již jako studenta herectví. Diváci ji mohli vidět v pražském divadle Činoherní klub, a to v inscenaci hry Martina McDonagha Kati v režii Ondřeje Sokola, či v Divadle Na Rejdišti v představeních Kazimír a Karolína, Arkádie nebo V Římě na place byla legrace aneb Chudák Pseudolus.

ŠTĚPÁNKA FINGERHUTOVÁ O ŠÁRCE

Talentovaná Štěpánka Fingerhutová hlavní roli před kamerou ztvárnila v krátkém studentském snímku Téměř my (2014) a hned o rok později v dramatu Daniela Zezuly Barbelo o hledání dokonalosti.

Ještě jako teenagerka se Štěpánka Fingerhutová na stříbrném plátně objevila ve filmech Rozkoš, Šťastná, Kameňák 4, Hany, Vánoční kameňák a seriálech Cesty domu, Atentát, V.I.P. vraždy, Mordparta. V historickém televizním snímku režiséra Václava Křístka Hlas pro římského krále (2016), kde Karla IV. zpodobnil Kryštof Hádek, si Štěpánka Fingerhutová zahrála Markétu Korutanskou.

Ve vedlejší roli se předvedla v komedii Jiřího Chlumského Dvojníci (2016), kde si střihla dceru hlavního hrdiny v podání Ondřeje Sokola a na place se potkala s Jakubem Kohákem, Jitkou Schneiderovou či Petrem Nárožným. Televizním divákům se Štěpánka Fingerhutová vryla do paměti rolí v seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárnila Šárku Šedivou, nejprve pacientku a posléze sestřičku na kamenické chirurgii.

O ŠTĚPÁNCE FINGEFHUTOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V médiích se Štěpánka Fingerhutová nechala slyšet, že by si ráda zahrála s Leonardem DiCapriem.

 

Články o celebritě

Krásná herečka z Táty v nesnázích skončila na pohotovosti: Vdechla žvýkačku! Krásná herečka z Táty v nesnázích skončila na pohotovosti: Vdechla žvýkačku! Jestli se dá o někom říct, že je to smolař, tak je to rozhodně Štěpánka Fingerhutová (27). Sympatick... číst článek
Štěpánka Fingerhutová se chlubí láskou ze seznamky: Ulovila sexy kardiologa! Štěpánka Fingerhutová se chlubí láskou ze seznamky: Ulovila sexy kardiologa! Přestože by to u půvabné herečky Štěpánky Fingerhutové (27) nikdo nečekal, měla zřejmě problém najít... číst článek
Smrt spisovatele Milana Kundery (†94): Pláč Plodkové a dalších krásek! Smrt spisovatele Milana Kundery (†94): Pláč Plodkové a dalších krásek! Český umělecký svět zasáhla ve středu obzvlášť smutná zpráva. V paříži ve věku 94 let zemřel významn... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Hunter Doohan
Hunter Doohan
zobrazit profil Iva Hüttnerová
Iva Hüttnerová
zobrazit profil Marek Salvet herec
Marek Salvet herec
zobrazit profil Hana Kusnjerová
Hana Kusnjerová
zobrazit profil Věra Křesadlová
Věra Křesadlová
zobrazit profil Alena Vránová
Alena Vránová
zobrazit profil Tim Robbins
Tim Robbins