Aneta Vrzalová

Aneta Vrzalová

Datum narození: 20. 9. 1991
Místo narození: Brno
Profese: herečka, muzikálová zpěvačka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Herečka a muzikálová zpěvačka Aneta Vrzalová zaujala nejen svým talentem, ale též dokonalým tělem, za něž by se nemusela stydět žádná slavná modelka.

Atraktivní Anetu Vrzalovou mohli diváci vidět v Divadle Na Rejdišti, Divadle Perštýn či v Bobycentru v jejím rodném Brně, kde si pod režijní taktovkou Radka Balaše zahrála v úspěšném muzikálu Sagvana Tofiho, Michala Davida a Františka Janečka Děti ráje, jenž měl premiéru roku 2015.

Na stříbrném plátně se Aneta Vrzalová poprvé objevila roku 2011 v komedii Westernstory Vlastimila Peška, díky níž se do českého filmu vrátil oblíbený žánr westernu a romantika divokého západu. Roli v něm přijali mj. Petr Vondráček, Bohumil Klepl, Pavel Zedníček, Kristýna Leichtová, Matouš Ruml či Pavel Landovský. Na televizní obrazovce Aneta Vrzalová debutovala v povídkovém snímku Jiřího Stracha s Dagmar Veškrnovou-Havlovou v hlavní roli s názvem Setkání s hvězdou: Dagmar Havlová (2012).

Zahrála si v Křídlech Vánoc (2013), snímku, jehož děj se odehrává převážně v nákupním centru krátce před Štědrým dnem. V něm se Aneta Vrzalová na place potkala s Richardem Krajčem, Vicou Kerekes, Davidem Novotným či Jakubem Prachařem. Další příležitost od Jiřího Stracha Aneta Vrzalová dostala v jeho vánoční pohádce Svatojánský věneček (2015), kde si zahrála pradlenu.

O ANETĚ VRZALOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Výraznější roli Aneta Vrzalová ztvárnila v romantickém muzikálu Decibely lásky (2016) Miloslava Halíka a Michala Davida. Zahrála si také v seriálech. Objevila se v sitcomu Kancl s Václavem Koptou v hlavní roli či ve třech epozodách mysteriózní krimi Labyrint, kterou režíroval opět Jiří Strach.

V únoru 2022 se provalil vztah Anety Vrzalové se zpěvákem Vojtěchem Drahokoupilem.

 

Další Herci

zobrazit profil Celina Jade
Celina Jade
zobrazit profil Kunal Nayyar
Kunal Nayyar
zobrazit profil René Slováčková
René Slováčková
zobrazit profil Tereza Těžká
Tereza Těžká
zobrazit profil Viktor Dvořák
Viktor Dvořák
zobrazit profil James McAvoy
James McAvoy
zobrazit profil David Švehlík
David Švehlík