Karel Kopeček

Karel Kopeček

Profese: novinář, moderátor

Související celebrity

Životopis

Novinář Karel Kopeček prošel řadou redakci, mj. pracoval také v Blesku. Roku 2010 zakotvil na TV Nova, kde se po sedmi letech vypracoval na moderátora zpravodajské relace TN2.

Vášnivý včelař, rybář, neúnavný propagátor jihočeského Staňkova a pražského kamarádského sdružení Bohnice 1976 Karel Kopeček je zkušeným novinářem. Za svůj profesní život prošel redakcemi Večerníku Praha, Pražských novin, Blesku nebo Deníku.

Na TV Nova začal Karel Kopeček působit v roce 2010, a to na pozici šéfeditora zpravodajského portálu TN.cz. Na obrazovce se objevil mj. v Ranních Televizních novinách. V březnu 2017 se stal moderátorem nové zpravodajské relace TN2. Jde o živý patnáctiminutový přehled aktuálních a nejdůležitějších informací, který monitoruje zejména události, jež se v ČR a ve světě staly od konce hlavní zpravodajské relace do 22 hodin. Diváci tento pořad, jehož moderátorkou je také Michaela Šmídová, mohou sledovat každý všední večer na stanici Nova 2 (dříve Smíchov).

„Moderování zpravodajství je pro mě v posledních dvou letech na Nově zcela nová zkušenost a nabídka na moderování TN2 je zároveň obrovská pocta a příležitost. Zpravodajství se jako novinář věnuji celý život a tohle je jeden z profesních vrcholů,“ komentoval svůj kariérní postup Karel Kopeček.

Karel Kopeček je ženatý. Má tři syny (Karla, Jana a Petra) a dceru (Renatku), kterou mu jeho manželka Renata porodila v březnu 2017.

 

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Alexandra Mynářová
Alexandra Mynářová
zobrazit profil Eva Decastelo
Eva Decastelo
zobrazit profil Iveta Toušlová
Iveta Toušlová
zobrazit profil Kazma (Kamil Bartošek)
Kazma (Kamil Bartošek)
zobrazit profil Tina Pletánková
Tina Pletánková
zobrazit profil Saskia Burešová
Saskia Burešová
zobrazit profil Štěpánka Duchková
Štěpánka Duchková
zobrazit profil Alexander Hemala
Alexander Hemala